Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ettől még lehetek hetero?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még lehetek hetero?

Figyelt kérdés
Ha szoktam arra gondolni hogy kinyalok egy lányt, és benedvesedek tőle

2021. ápr. 28. 08:08
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ha fiú vagy. Egyébként nem.
2021. ápr. 28. 08:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2021. ápr. 28. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Ez csak fantázia, szexuális érdeklődés! Ettől még nem vagy biszexuális, majd ha meg teszed élőben, tovább lépsz és mellette jó lesz vágyakozól ismétlés lesz onnantól beszélünk biszexualitásról!
2021. ápr. 28. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem muszáj lefeküdni valakivel,hogy tudd vonzodsz hozzá.Akkor a szűz heterok se mondják azt magukról,hogy azok mert még nem szexeltek?😃

Ugyanígy vagyok kérdező és biszexuális vagyok,ne aggódj tök jó dolog

2021. ápr. 28. 09:44
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Vágj bele, kit érdekel, hogy bi vagy hetero vagy. Egy ember szép, ezt el kell fogandi és lehet a szépséghez vonzódni.
2021. ápr. 28. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Van benned bi hajlam az biztos
2021. ápr. 28. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is van bi hajlamod, de cseppet se izgasson.

Szerintem sem rossz dolog biszexuálisnak lenni. Eleve az van, hogy csak annak mondod el, akinek akarod.

Férjhez tudsz menni, lehet gyermeked, aztán akinek elmondod az tudja, akinek nem, az meg nem tudja. Ennyi.

2021. ápr. 29. 13:46
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Heteroszexuálisnak vallom magam.

Volt egy szobatársam, egyben a legjobb barátnőm, akivel különösen közel kerültünk egymáshoz.

Kísérleteztünk együtt, és tulajdonképpen ő segített nekem felfedezni a nőiességemet. Mintha a nővérem lett volna.

Rengeteg mindent kipróbáltunk, csókolózni is ő tanított meg, masztiztunk, legtöbbször egymásnak csináltuk, illetve később már nyalogattuk is egymást.

Ezzel még nincs semmi baj, nagyon sok nő csinál ilyet. Szükségünk van erre néha. Tanítjuk egymást, tippeket adunk egymásnak, így ha éles helyzet jön pasival, ezt a tudást ott is tudjuk hasznosítani.

Nem voltuk szerelmesek egymásba, nem “vonzódtunk” egymáshoz, idővel mindkettőnknek lett párkapcsolata. Gyönyörű szőke, modell testű lány volt, így sokan legyeskedtek körülötte, ő pedig előszeretettel mondott igent az ajánlataikra, minden hétre talált valakit, akivel intim kapcsolatba került.

Ez egyfajta játék volt köztünk. Közös relaxálás megmérettetések, vizsgák előtt és után.

Volt, hogy hazaértem a pasitól, és utána még az ő ujjai is okoztak nekem egy kis örömet a takaró alatt.

2021. ápr. 30. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon szépeket írtál 8 aska.

Ez azért van, mert egy nő egész másként bánik egy nővel, mint egy férfi.

Egész más, ezért mindkettőre szükség van.

Mivel a nő a szebbik nem, így egy igazán szép kívánatos női test, még egy másik nőnek is izgató tud lenni, anélkül, hogy átálna a másik oldalra.

2021. ápr. 30. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

Én kíváncsi hetero pasiként 1× kipróbálnám a szopást, de mást abszolút nem!

Ez alapján azt mondanám: ha csak ki akarod nyalni, de más nem izgat rajta, és csak a nyalás gondolatától nedvesedsz be, akkor kíváncsi hetero lány vagy, viszont ha konkrétan magától a másik lánytól leszel nedves, akkor többről van szó, akkor biszex vagy leszbi vagy, attól függően, hogy a fiúkhoz hogyan viszonyulsz!

2021. máj. 1. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!