Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lányok, hogyan es mikor jöttetek rá az identitásotokra?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 22:55
1/3 anonim válasza:
*szexualitásunkra (szexuális orientáció)
A nemi identitásra gondoltál szerintem, az azt jelenti hogy fiú vagy lány vagy.
Így visszagondolva, korábban is voltak jelek, de 17 évesen belezúgtam egy lányba, akkor jöttem rá.
2/3 anonim válasza:
16 èvesen egy hàzibuliban egy 28 èves nő elcsábított.
3/3 anonim válasza:
Tizenévesen nekem a lányok sokkal jobban tetszettek. Imádtam, amikor átjöttek a barátnőim és megcsináltuk egymás haját, körmét, szőrtelenítettünk stb. Jól esett hozzájuk érni. Aztán szerelmes is lettem egyikükbe, 14-15 évesen merült fel bennem hogy talán leszbikus vagyok. Azonban 20 felett a fiúkat is felfedeztem. Egy nagyon figyelmes és jópofa srác megfogott. Akkor jöttem rá, hogy velük sincs semmi baj, csak másabbak, mint a lányok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!