Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Természetesen mindkettő. 69 pózban
12/16 anonim válasza:
Egyéni beállítottságtól függően :D Aki meg mindkettőt kedvelni, az szerintem egyformán szereti. Mondjuk én aktív/uni melegként sem annyira kedvelem, ha olyan nagyon sokáig szopnak fel, de szopni viszont szeretek.
15/16 sandrisbp válasza:
Nálam idővel változott... Eleinte sokkal jobban szerettem, ha engem szoptak, én nem is nagyon viszonoztam, inkább csak kézzel elégítettem ki a partnert - aztán már adtam én is, ha eléggé tetszett a másik, de továbbra is nagyobb élmény volt, ha nekem csinálták.... aztán negyvenen túl lassan megfordult - nyilván ma is szeretem, ha jól leszopnak, de ha igazán tetszik a másik, és látványosan, hangosan élvez, az nagyobb élmény nekem, mint a saját elélvezésem. Akár egyoldalúan is...
16/16 anonim válasza:
Mind a kettő jó lehet de én nagyon szívesen adnám :) (meg örülnék ha kapnám is a számba :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!