Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lennétek kapcsolatban crossdre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek kapcsolatban crossdresser sráccal?

Figyelt kérdés

Heteronak tartottam magam mindig is(most se tudnék sima fiúval lenni vagy farokkal játszani). De nem is ez a lényeg, hogy most biszex vagyok vagy bármi címke.

A korona miatt nem nagyon lehetett ismerkedni, így több hónap eltelt szex nélkül.

Eléggé ki voltam.

Belementem, hogy egy crossdresser srác lesz*pjon. Így kezdődött, istenien csinálta, így rendszeressé vált a dolog. Mellette iszonyatosan nőies, így a fenekét is ki akartam próbálni, ami nem volt ellenére. Ez tavaly volt, innentől rendszeresen összejártunk szexelni, közben persze megismertük egymást és mára már oda jutottunk mintha már együtt lennénk. Lassan minden vagy itt alszik vagy én nála, hétvégén is van, hogy végig itt van, beszélgetünk, meccset nézünk, tarsasozunk, főzünk...összebújunk filmezünk... És persze rengeteget szexelünk.

Szexkapcsolatnak indult, de már olyan mintha a barátnőm lenne. Nem zavar, szeretek vele lenni nem csak a szex miatt. A szex meg persze isteni vele, senkivel nem volt még ennyire jó, nagyon jó az ágyban és 100%-ban női szerepet szereti, a feje meg sosem fáj, mindig akarja. Mellette elég nőies is, vékony, formás popsi...

Szóval tökéletes lenne, csak mégis egy fiú. Tudom rossz ember vagyok...

Nem tudom, hogy számára mit jelent köztünk ez a dolog, csak összejárunk szexelni, mellette barátság extrákkal dolognak indult, csak félek, hogy számára több. Vagy számomra lesz egyszer több. Nem akarnék fiúval kapcsolatot...

Jelenleg nagyon jól elvagyunk, csak elkezdtem ezen agyalni, nem akarom megbántani sem.

32/F

2021. ápr. 11. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretném, eggyütt crossdresserkednénk... ;)
dec. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!