Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex sráccal is járni - nem csak "jóemberkedés", lányok?
Azoktól a lányoktól kérdezem, akik azt mondják, ők biszex sráccal is járnának, ez nem lenne probléma.
Nem csak "jóemberkedésből" írjátok, ha oda kerülne a sor, tényleg nem zavarna a dolog?
Mert ugyebár sok elfogadás addig tart, amíg nem közvetlenül érinti az embert...
Az más szerintem. Hetero lányként kapcsolatban is észreveszem ha egy másik pasi jól nézz ki, de nyilván nem csalom meg a párom mert szeretem. Ha már más pasira vágynék, akkor annak a kapcsolatnak annyi. De ha biszex lennék, és ki akarnék nyalni egy lányt, szerethetem bármennyire a pasim, ő nem tudná megadni azt amire vágynék testileg. Én így látom.
Van egy biszex barátnőm, van pasija, de folyamat lefekszik lányokkal, azt mondja neki erre szüksége van, de a barátját szereti. A csávó tudja amúgy, na ezt sem értem hogy hogy nem zavarja.
Szerintem ez szemelyiseg fuggo dolog
En nem tudok masra gondolni se vagyat erezni masra ha van parom (fiu v lany)
Igy nekem a harmas se jatszik ne mert keptelen vagyokassal lenni intim modon.
De en csak erzelem alapon vagyok kepes szexelni.
Igen ferfikent! 😅
Szoval van aki keptelen utalkodni magan es a biszexualitast tulkep vedekezesre hasznalja, van aki huseges, van aki csak kalandozik (most ez a pasim/csajom holnap mas), van aki csak az egyik nemmel kepes szetelemre de dugni tud masikkal is, es van aki 1x kiprobalta es akkor o az. Szoval erdemes arnyalatokban gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!