Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már kellemetlen szitutok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kellemetlen szitutok alsógatyából kilógó farok /golyók miatt?

Figyelt kérdés
Akár, úgy hogy téged látott úgy valaki, akár te láttál valakit.
2021. ápr. 8. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Volt hogy kilógott, meg is lett a következménye :)
2021. ápr. 8. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Laza boxert elol nem gomboltam be es az oltozoben elol kikandikalt. Megbamultak, de nem volt semmi tobb.
2021. ápr. 8. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Alvós boxerre vettem fel a farmert és mentem ki a boltba. Az utcánk végén éreztem meg, hogy a slicc lent és kilóg a pöcsöm :)
2021. ápr. 8. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
volt
2021. ápr. 8. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Barátomnak amikor még ismerkedtünk elszakadt a nadrágja és telibe beláttam ha leült. Nem szóltam neki, nem akartam hogy kellemetlenül érezze magát én meg igyekeztem nem stírölni

18L

2021. ápr. 10. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Havernál voltam, kitalálták, hogy fürödjünk egyet az udvaron a kis gumimedencében. Nem volt nálam fürdőgatya, előkapott valami régi fecskét, ami ramjött, de alig takarta el a farkam, lent a golyóimnál rendesen be lehetett látni, félig ki is lógott. A húga volt még ott, jót mosolyogtunk ezen, aztán nem is foglalkoztunk a dologgal.
2021. ápr. 10. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Haveromon nem volt alsógatya a rövidnadrág alatt és ahogy ült látni lehetett a farkát🙂
2021. ápr. 10. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
buszon elaludtam .rövidnaci volt rajtam alsó nélkül. Lecsusztam az ülésen és a golyóim kilátszottak. Egy srác szólt hogy gáz van
2021. ápr. 11. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Pizsinek laza boxert használok és fetrengtem kávézás közben a kanapén, mikor feleségem húga jelezte, hogy "nevillantsmár baszki" :D

Jót röhögtünk, röhögünk azóta is.

2021. máj. 4. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátom rendszeresen fut, és el szoktam kísérni, de én csak vigyázok a cuccra. A haverja is szokott időnként jönni vele és egyik alkalomkor amikor bemelegített, ahogyan nyújtotta a lábizmait, és ahogyan a rövidnaci szára eltávolodott a combjától, teljesen látni lehetett az egyik golyóját. Ott mozgott neki, ahogyan ruganyozott. Más nem látszódott, csak az egyik heréje. Persze nem szóltam egyiküknek sem. :)
2022. márc. 5. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!