Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez csak barátság vagy több?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak barátság vagy több?

Figyelt kérdés
Valószínűleg biszex vagyok, de még én se vagyok teljesen biztos benne, viszont van egy lány barátom aki iránt nem tudom mit érzek. A nap 0-24-ében beszélgetünk, és ha eltűnik egy időre is, mindig magányosan érzem magam, csak vele szoktam beszélni (a többiekkel csupán a háziról) és olyan önző típusom van nála, én akarok a legjobb barátja lenni, én akarom hogy ezt meg azt csinálja értem, és ne a másik barátnője miatt. Minden egyes titkomat tudja, és teljes mértékben megbízunk egymásban. Nála mást érzek mint a többieknél, hozzá jobban ragaszkodok, és minden egyes szava fontos. Kérlek normálisan válaszoljatok

2021. márc. 31. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Jó lenne tudni a nemedet :)
2021. márc. 31. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem elég egyértelmű hogy lány.

Kérdező, részedről biztos több mint barátság.

2021. márc. 31. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 Igazad van, bocsánat, lány vagyok igen :)
2021. márc. 31. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Nem törvényszerű abból amit leírtál,hogy biszexuális lennél. Semmi arra utalót nem írtál,hogy vonzónak találod mint nőt,hogy megnéznéd amikor öltözik/vetkőzik..Jó a cicije/popsija. Amit írtál lehet egy szorosabb baráti kötelék is. Minden csajnak - legalábbis a szerencsésebbeknek- van egy olyan barátnőjük akihez erősebben kötődnek mint a többihez és jobban meg tudnak Vele beszélni mindent. A kérdés,hogy a nőt látod-e Benne, vagy "csak" jól érzed Vele magad mint bizalmas barát.
2021. márc. 31. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
ha erzel valami vonzalmat a lany irant akkor igen bi vagy :)
2021. márc. 31. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
92%
A négyesnek teljesen igaza van. Lehet, hogy bi vagy, viszont ennyiből nem igazán derül ki. Szerintem először az érzelmeidet kellene kideríteni, hogy csak barátságot érzel-e, esetleg többet. Utána már elkezdhetsz tanakodni a szexualitásodon és hogy hogyan tovább :)
2021. ápr. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!