Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, meleg / biszex fiúk!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, meleg / biszex fiúk! Ti eddig milyenekkel találkoztatok?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani fiatalok körében, hogy ennek, meg annak is mekkora hatalmas kobrája van. Meg, hogy "XY" a farkával menőzik suliban, legyenek azok fiúk vagy lányok előtt. A kérdésem a következő.

Ti eddig mekkorákkal találkoztatok?

Tényleg ennyi hatalmas alfahím jár közöttünk vagy csak mese volt?

Lepődtetek már meg ezek miatt? Esetleg negatív vagy pozitív értelemben (kisebb vagy nagyobb, mint azt gondoltad)?

Volt olyan pali, aki ezek után esetleg beégett volna? Pl.: Nagynak adta ki magát és kiderült, hogy 0? Vagy csak kamuzott ide-oda, hogy önbizalmat növeljen?

Hány ilyen eset volt eddig és mennyi idősek voltatok, amikor ezek megtörténtek?

20

2021. márc. 30. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

eddig egy srácnak volt nagyobb. Az 20cm volt.

A másiknak az enyémnél kisebb de nem mértem meg.

Az enyém 17.

És volt egy akinek nem emléxem a méretére.

2021. szept. 10. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Crossdresser vagyok, szeretek ismerkedni, így elég sok @-t láttam, képen főleg, rengeteget 100+, ha nem is kérem küldik, előben is láttam sokat.

Ez alapján elmondhatom, hogy 20+ ritka, van néhány, de kevés és van aki nem is szereti, hogy akkora, mert kevés partner van aki be tudja azt fogadni, még lányok hüvelybe se bírják annyira, nem hogy popsiba.

Én egyszer próbálkoztam ilyen mérettel, de nem volt kellemes, fájt, feszített élvezhetetlen volt, persze látványra izgató volt, meg sz*pni... Szoval nem kell rájuk irigykedni soknak ezért nincs normális kapcsolatuk olyan mérettel, mert kevés emberrel tudnak szexelni.

18-20 is ritka, 13-17 az átlag.

De láttam 10 alattit is, nyilván elég frusztrált volt szexuálisan a srác a mérete miatt, de a szex egyébként jó volt felé, minden könnyen ment, szájba is tövig bement egyszerűen és popsi a se kellett nagy előkészítés, lehetett durvulni és másnap sem fájt utána, egy 18-s után 2 napig fáj, ha bedurvultunk.

Részemről nekem a 12-16 cm a kedvencem, velük a legjobb a szex. :)

2021. dec. 4. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

12-essel teljesen egyetértek a méretekről írt dolgokban.

Koliban én is sok dákót láttam, nyugalmi állapotban és mereven is (pl. recskapartik alatt), de az átlag valóban kb. 13-17 körül van.

Egy szilveszteri házibulin egy srác egyfolytában azzal menőzött, hogy neki 20 cm-es f@sza van. Egy csaj végül mondta, hogy jó, menjünk szobára. Kb 10-15 perccel később a csaj röhögve jött ki tőle, hogy: "Hiába van 20 cm-es f@szod, ha nem tudsz vele mit kezdeni!". A legény lesütött fejjel ballagott el a buliból a gúnyos röhögések mellett. Vagy fél órával később viszont ugyan azt a csajt úgy megdöngettem a 14cm-esemmel, hogy visított az élvezettől.

Na ennyit a "nekem 20 cm-es van" vagánykodásról! :)

2022. jan. 12. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
26 cm, priviben...
2022. jan. 12. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg ennyi hatalmas alfahím jár közöttünk vagy csak mese volt?"

Alfahímek a '95-'05 közötti tini filmekben vannak. A valóságban vannak a Józsik és a Balázsok, akik mind-mind külön egyének. Ha ők így kategorizálják be saját magukat, azt remélhetőleg le is vedlik még a suliban.

"Meg, hogy "XY" a farkával menőzik suliban, legyenek azok fiúk vagy lányok előtt."

Van ilyen, de most mondd meg őszintén, ez szerinted komolyan vehető? Annyi területe van az életnek, ahol teljesíteni kell, diákként pláne; szerezz sporteredményeket, beszélj már gimiben két nyelvet, legyél jó humán + reál területen és készségtantárgyakból is, legyenek szociális kapcsolataid, hobbik, stb, stb... Most ezek mellett mit lehet kezdeni azzal, aki benyögi, hogy "hát ezek szépek és jók, de nekem meg 20 centi a péló"? :DDDD

Komolyan vehetetlen. Aki volt már férfiakkal, az tudja, hogy ennek van kb. a legkisebb jelentősége. Nem mellesleg a túl nagy rosszabb, mint a túl kicsi. Az átlag péniszméret pedig kb. 4-5 centi differenciálban mozog, azt pedig nem fogod egészséges lélekkel kiskálázni, ha mondjuk eltelik több hónap is a partnereid között. :D

2022. jan. 22. 16:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy kollégám volt, akinek nagy szerszáma volt. Zuhanyozás közben láttam, combközépig ért neki. A partnereimnek 13,18 centis volt, de a 18 is ritka. Az már mellékes, hogy számomra a kisebb nagyobb élvezetet okoz, mint a nagy. Egy 18 centissel volt dolgom. Szopni még jó volt, de a dugás rettenetes. Szó szerint szétb@szta a seggem.
2022. jan. 23. 08:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én átlagnál nagyobb mérettel vagyok megáldva...bár nőkkel ez átok inkább, mint áldás. Először a legtöbb csajnak tetszik, felizgulni fel tudnak tőle, a komplikációk utána kezdődnek és akkor már nem is olyan jó.

Ugyanakkor srácokkal azt vettem észre, hogy nem olyan ritka a 20 körüli, vagy nagyobb méret. Egy régi haverom, akivel ezt-azt csináltunk már, neki 18cm és kb ez az átlag. Egyetlen alkalommal láttam élőben nagyobbat az enyémnél is, de az brutális volt. Elsőre izgató nagyon, de belegondolva sok előnye nem lehet ezen kívül.

2022. márc. 7. 20:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Naturista vagyok, és biszex férfi. Naturizmus során látni kobrákat, igen. Jó vastagot, hosszút, hosszú vastagot is.

Amióta férfival is szexelek, még nem sokkal voltam, de összeakadtam egy kb 20/6 -ossal. Elképesztő vastag volt, és kökemény, a hat centi átmérőről el lehet mondani, hogy már az extrém kategória. Érdekes módon a számba tudtam venni, legalábbis a makkot. Van aki mélytorkozik is ilyet, állítólag, de az nekem nem megy.

A másik véglet is érdekes volt számomra: neki a péniszhossz volt hat centi, nagyjából. Átmérőre meg talán elérte a 3 cm-t. Tövigszoptam.

2023. dec. 2. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!