Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet szexmentes kikötözés? Vagy csak én vagyok ennyire naív?
Figyelt kérdés
Szolgalelkű fiúként legnagyobb vágyam átélni hogy teljesen tehetetlenül, mozdulatlanra kikötözve vergődöm. Semmilyen egyéb szexuális igényem nem kötődik a kikötözött állapothoz, egyszerűen önmagában az izgat fel hogy mozdulni sem tudok és magatehetetlenül vergődöm. Nagyon szeretném átélni ezt anélkül hogy kihasználnának, mondván úgysem tudok védekezni.2021. márc. 29. 21:51
1/5 anonim válasza:
Létezik ilyen, minden csak megbeszélés és normális partner kérdése
2/5 anonim válasza:
Simán elképzelhetőnek tartom, hogy megtegye egy személy akit ismersz és megkéred erre, hogy nem él vissza a helyzettel. Főleg ha mindez ruhában történik és csak mint külső segítő kéz van jelen.
Én megtudnám tenni ha erre kérne egy barátom, de fordított esetben nem engedném mgam akárkinek, sajna én nagyon bizalmatlan vagyok.
3/5 anonim válasza:
Létezik, úgy hívják shibari - a kötözés művészete. Igaz a valódi meseterek többsége inkább a nőkhöz vonzódik. Ezzel együtt a vágyad profi domina is teljesíteni tudja. Mármint aki valódi domina és nem csak egy futottak még prosti aki vett egy pálcát mert rájött hogy BDSM-esdivel többet tud kérni a kuncsafttól. Kevés jó domina van a szakmában, aki érti is a dolgok csínját-bínját, de vannak.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is megbeszélés kérdése. Akikkel eddig beszélgettem ismerőseimmel, bi srácok, az szexuális jellegű lenne. Izgat a tudat, hogy uralhatom és megbízik bennem.
5/5 anonim válasza:
Természetesen létezik, engem például fordított szerepben izgat, nőket megkötözni, amihez nem feltétlenül kapcsolódik a szex vagy a bdsm más eleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!