Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan és hány ébesen vesztette el a szűzességét a saját nemével?
Az én sztorim:
17 voltam. Egy buliban valahogy én maradtam utolsónak már nem túl szomjasan. Segítettem kicsit a házigazda srácnak pakolni,aztán indulni készültem.
Ő akkor megkérdezte,nincs-e kedvem hozzá,hogy kipróbálja velem,milyen egy fiúval orálozni.
Én -hála az alkoholnak- nem gondolkodtam sokat,bár erősen ledöbbentett a kérdés.
Megmarkolta a farkam,ledöntött az ágyára és lehúzta térdig a cuccom.
Annyira fergetegesen jó volt,hogy el nem lehet mondani.
Miután telelőttem a száját,egyszerűen muszáj volt viszonoznom. Az sem volt rossz... Sőt.
Semmi több nem történt köztünk később,sajnos.
A hajlam megmaradt nálam,néhányszor ki is sikerült élnem azóta.
18 évesen volt az első, egy 43 éves nős kollégámmal. Már akkor is aktív voltam. Sokat köszönhetek neki, megalapozta a szexuális kultúrámat.
Aztán, amikor én voltam 40 + os, akkor egymás után több, 19 és 22 közötti srácnak voltam az első.
Ők sem bánták meg, azt adtam nekik, amit annak idején én is kaptam !
52f
24 éves voltam, jó pár szopáson túl. Az aznap este is kölcsönös szopásnak indult. Egy nálam idősebb férfi lakásán voltunk. Én kezdtem a szopást, bő nyállal. Éreztem a számban, ahogy egyre keményebb a partnerem farka. Egyszer csak megszólalt. Most megb***lak!
A meglepetéstől megszólalni se bírtam. Dolgozott bennem már egy ideje a vágy, hogy kipróbálnám, milyen az, ha megdug valaki, de nem éreztem késznek magam rá. Akkor a meglepetés ereje nem hagyott időt se a tiltakozásra, se a gondolkodásra. Engedelmesen helyezkedtem el az ágyon a kívánt pózba. Hamarosan éreztem, hogy a szopástól lucskos farok az ánuszomat birizgálja, majd óvatosan, miliméterről miliméterre behatol. Vártam a fájdalmat, amiről többször hallottam, hogy az első nagyon tud fájni. Kicsit kellemetlen volt, de egyáltalán nem fájt, ahogy egyre mélyebbre hatolt belém a partnerem. Egyszer csak tövig benn volt, és elkezdte ki, be húzgálni a farkát a fenekemben. Éreztem, lassan a mennybe jutok. Csodálatos érzés volt ahogy dugott. Nem vadul, de határozottan. A végén a tárat belém engedte, majd kihúzta a farkát. Éreztem ahogy a kitágult lyukon folyik ki a friss sperma, amit a kezemmel igyekeztem összegyűjteni, hogy szétkenjem magamon.
Befejezésül leszopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!