Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Családos nők,ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos nők,ti mennyire vágytok a biszexualis élményekre?

Figyelt kérdés

Gyerek,család mellett?Nehéz lemondani róla?

Gyakran fantáziáltok róla,hogy lánynak is nyaltok?

Van olyan nő aki ezt inkább titokban tartja a férje elött,de rengeteget gondol rá?Az élethelyzetetek miatt viszont egyszerűen nem tudok lépni?

2021. márc. 25. 11:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
Semennyire. Testileg undorodok a nőktől.
2021. márc. 25. 11:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor magadtól is undorodsz
2021. márc. 25. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
#1 akkor minek írsz egy biszex kérdés alá ha hetero vagy?
2021. márc. 25. 11:53
 4/14 anonim ***** válasza:
27%

Pff... Ezt a logikát, ami a gyakorin van....

Nincs kiírva, hogy csak biszexuális hajlammal rendelkezők írhatnak választ.

Családos nők, ez volt a megszólítás.Helyesen, biszexuális családos nők lett volna a megszólítás, és akkor tuti nem írok.

Azért mert más nőktől undorodom testileg, azért magamtól is kellene undorodnom? 🤔

2021. márc. 25. 12:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Biszexuális kategóriában lett feltéve a kérdés. De ezek szerint ez kévés az értelmezéshez
2021. márc. 25. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
A kategóriát nem néztem, az tény.Egyébként sosem nézem. A kérdésre koncentráltam, mint mindig. Ez ekkora baj?
2021. márc. 25. 12:18
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

“ Nincs kiírva, hogy csak biszexuális hajlammal rendelkezők írhatnak választ.”

Szerintem nagyon egyértelmű hogy biszex hajlammal rendelkező nőkhöz szól a kérdés. Ha heterokhoz szólna semmi értelme nem lenne, mert egy hetero nyilván nem.

2021. márc. 25. 12:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem..de elég lett volna annyit írni ha már ennyire késztetést éreztél hogy véleményt nyilváníts olyan kérdésre ami nem is neked szólt, hogy pl nem izgat..az undorító, hányinger stb.szerintem felesleges.főleg ha csakugyan nő vagy hiszen akárhogyis.. De valahol a saját testeddel se vagy kibékülve .
2021. márc. 25. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
tök jól osszejottek eddig a harmasok, nőként elég könnyű találni arra nyitott párt. De en ilyenkor csak a nővel foglalkozom, persze a pasi is ugykodhet rajtam ha akar.
2021. márc. 25. 12:51
 10/14 anonim ***** válasza:
25%
Hát nekem biszex nőként biztosan nem kéne családos nő.
2021. márc. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!