Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már, hogy szerepcserés szexben azt mondtátok a pasinak, hogy most képzelje azt, hogy igazi farok van benne? Vagy hogy idővel az is lesz benne?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 09:52
2/28 anonim válasza:
Kizàrtnak tartom hogy egy pasit megdugjak. Azt is hogy biszexel legyek. Undorító.
3/28 anonim válasza:
Nem tudom mi undorító van benne...
En hatalmasabbat élvezek így, mint bárhogy:)
Szopni is szeretem a strapont!
4/28 A kérdező kommentje:
Ne hergeljük a lányokat, csak hallgassuk meg őket.
2021. márc. 24. 10:28
5/28 anonim válasza:
#3, te sem vagy komplett, annyi undorítóság van benne, hogy egy IGAZI férfi nem csinál ilyet, nem is csodálom, hogy így nem kelletek a csajoknak, a lányoknak férfi kell és nem valami ferdehajlamú selejt
6/28 anonim válasza:
A szememben nem fèrfi akit szopatnak vagy dugnak.
7/28 anonim válasza:
Én vagyok a hármas. Mivel szerepcsere, nem is vagyok akkor férfi :) Ezert jó olyankor pl tangát is viselnem. Sőt lany nevet is adhat a partner. Amúgy meg sok lánynak bejön. Kinek a pap. Kinek a paplan. Nem kell most ezen kiakadni. Mindenkinek más jön be.
8/28 anonim válasza:
6: Bejárhatod az egész oldalt ezzel a dumával. Attól még nem lesz kevésbé bunkóság, és nem is lesz igazabb. Egy pasi akit megdugtak annak jó volt. Te meg egy fapina vagy. Vagy inkább egy pasi aki már unja a homoszexuális rovatban oltogatást. Ez esetben csak nemileg vagy férfi, de igazi férfi sose leszel. Törődj bele, és bújkálj a sötétben te, oda való vagy.
9/28 anonim válasza:
Ezt a lúzert!!!! 😂😂😂 (A 6-os, 5-ös, 2-es..)
10/28 anonim válasza:
“Bejárhatod az egész oldalt ezzel a dumával. “
Azt hiszed egy ember gondolkodik így? Szerintem inkább a heterok 90 százaléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!