Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek egy biszex sráccal?
Figyelt kérdés
zavar ez a dolog titeket? van akinek bejön?2021. márc. 23. 23:09
21/32 anonim válasza:
Akkora szar válasz, hogy a biszex férfi nem lehet férfi. Vannak férfias melegek is, akikről sosem mondanád meg.
22/32 anonim válasza:
22. Szerintem ezt az a válaszoló úgy értette, hogy onnantól kezdve nem tud rá férfiként tekintene, hogy megtudja róla hogy volt már a szájában/seggében más férfi farka.
23/32 anonim válasza:
23: okés. De ez hülyeség. Miért nem? Én pl lány vagyok. És jártam már együtt biszex pasival, akivel isteni volt a szex. Tudta mit csináljon. És nem azért szakítottunk mert megcsalt egy pasival... Semmi sem általános. Azután volt hetero pasim akivel jó volt, de azért sokkal gyengébb.
24/32 anonim válasza:
Én nem azt mondom hogy egy meleg pasi nem lehet férfias, de engem zavarna a tudat hogy a pasimnak járt már farok a seggében/szájában.
25/32 anonim válasza:
Minden vágyam egy biszex férfi. Vagy legalább valaki aki nem vet meg mert én is biszex vagyok. Jó lenne bevenni másokat és az sem zavarna, ha azonos nemmel bármelyikünknek lehetne önálló testi kapcsolata.
18L bi
26/32 anonim válasza:
Utolsó!
Sok hetero fiút se zavar ha biszex egy lány. Sőt általában izgatja őket két lány együtt. Jó eséllyel azt is megengedik hogy csajozz mellettük.
Biszexet nehéz találni mert kevesebben vannak, és rejtőzködnek az előítéletek miatt.
Ha szerencséd van találsz egy biszex fiút, de max akkor fogja bevallani hogy ő is az miután összejöttök, és látja hogy elfogadó vagy.
22/L/bi
27/32 anonim válasza:
Soha. Az nem férfi hanem fataró.
29/32 anonim válasza:
Ameddig hűséges addig simán. Sőt igazából még örülnék is neki, kifejezetten izgat a felcsatolhatós pl, egy biszex srác értelemszerűen sokkal nyitottabb ezen a téren is 😄
30/32 anonim válasza:
Jártam egy biszex sráccal 3 hónapig. Amit átéltem az maga volt a pokol. Soha többet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!