Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tud mondani valaki olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud mondani valaki olyan oldalt, ahol lehet idegenekkel felelsz vagy merszezni online?

Figyelt kérdés

És persze nem véletlen ebbe a kategóriába írtam...

18f

2021. márc. 22. 14:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Személyesen játszottam csak,online még soha.
2021. máj. 12. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Hozzunk össze megyei csapatokat. Vagy városiakat! Heterok, biszexszek, és melegek együtt!
2021. jún. 21. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
ez tök jó lenne, csak az a baj h tuti felvenné valaki előbb-utóbb és kitenné vhova a netre ...
2021. aug. 29. 07:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Huh élőben ha lenne ilyen szervezve...álmom válna valóra.:)
2021. aug. 29. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

az tuti ! mi nyári táborban csináltunk hasonlót, vetkőzés téttel, igaz, szex nem volt. de hatalmas élmény sztem, mikor oda érünk h na ki veszi le elsőként az alsót ... huhhh, igazi gyomorremegés, de nagyon jó.

lehetne ilyet szervezni idegenekkel is sztem ... csak össze kell válogatnia társaságot.

2021. aug. 29. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

Ez nekem is tetszene!

Persze személyesen.

2021. aug. 29. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!