Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagymellek jobban izgatják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagymellek jobban izgatják a fantáziátokat vagy a mellmèret nem szamit különösebben srácok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok arra hogy mit gondoltok, nagymellek jobban beindit titeket vagy úgy különösebben nem? Illetve vágytok arra hogy egyszerre több nagymellű lánnyal szexeljetek egyszerre vagy annyira nem fontos a mellmèret csak egyszerre több nővel legyetek aktusban?

(Egyszerű kíváncsiság 20/L)

2021. márc. 21. 17:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
nem igazán szoktam válogatni, a csajok is azt mondják, hogy nem a méret a fontos, nekem sem, hogy milyen az illető melle, de ha nagyon kéne választanom, akkor inkább a kisebb fajtát választanám, ami természetesen feszes, nagyon sok lány ismerősöm elégedetlen a melle méretével, pedig sajnos nincsenek tisztában vele, hogy valójában milyen szexi is tud lenne egy kisebb méretű női mell
2021. márc. 21. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is lényegtelen a mérete. Azt viszont szeretem, ha érzékeny, izgatható. Szeretem izgatni a bimbiket. 😘
2021. márc. 21. 20:19
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem baj, ha kicsi, de azért a nagy cici hatalmas extra, a legjobb értelemben. 24f
2021. márc. 21. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Engem iszonyatosan beindítanak a nagy mellek, szóval egyértelműen fontos számomra.
2021. márc. 22. 06:06
 15/18 Bacardiboykvar ***** válasza:
89%
Nekem a pici cici jobban bejön mint a nagy.
2021. márc. 22. 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a forma fontosabb mint a méret.

Szeretem, ha feszes, de ne szilikon mert az nagyon mű hatás.

Voltam olyan lánnyal akinek hatalmas mellei voltak, de még sem indított be annyira.

Szóval nem a mérettől indulok be.

Sok összetevője van.

Pl milyen a kisugárzása? Vonzó vagy semmilyen vagy idegesítő.

Ha választanom kéne akkor közepes feszes mellű és fenekű lánnyal lennék.

Ha két nagymellű lánnyal lehetnék akkor az arcukat is megnézném.

Ha az nem tetszene akkor nemet mondanék.

Ha tetszene akkor igen.

2021. márc. 22. 08:02
 17/18 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk egy jó C vagy D kosaras jobban beíndít, mint akinek csak B vagy A van.

De, ha jó segge van és szép a pinája, akkor az kompenzálja

2021. márc. 22. 09:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem a közepes vagy nagyobb mellek az izgatóak, de látvány terén mindentől fontosabb a formás, markolásznivaló popó... 😋

Lehet többesben is, és az se baj, ha néhány pasi is belekeveredik a mókába... 💦😋

dec. 22. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!