Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan fogadjam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el?

Figyelt kérdés

Nem reg jottem ra hogy biszexualis vagyok.

Nem tudom miert de nem akarom elfogadni. Az egyetlen baratom(akivel cseszhetem a baratsagunk) azt mondta hogy ha en biszexualis/leszbi lennek akkoris a baratom lenne de nem ugy mint megmielott elmondanam(nem mondtam meg el neki csak szoba jott a tema)

A szuleim velemenyetol felek egy kicsit habar szerintem nem itelik el a nem hetero embereket. A testverem elfogadna a dolgot de meg neki sem mondtam el ugyanis meg en sem fogadtam el.

Szoval hogy tudnam elfogadni?

A valaszokat elore is koszonom.:)

2021. márc. 15. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hosszú folyamat, nem meg egyik napról a másikra. Én még most sem vagyok benne biztos hogy teljesen elfogadtam a dolgot, de azt gondolom, hogy az életben vannak dolgok amiket nem lehet irányítani. Ez is egy ilyen dolog. Mert ha önmagunkat marcangoljuk miatta, attol még nem fog elmulni a vágy. Csak önmagunkat tesszük tönkre. Plusz ami a hálószobában történik az kizárolag azokra tartozik akik ott vannak. Nem kell ezt szétkürtölni.
2021. márc. 15. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagy? De te bármikor kiélheted magad ebben, csak mondd a barátodnak, hogy szívesen bevennél magatok mellé egy lányt harmadiknak. A férfiak 90%-a ugrik erre a lehetőségre.
2021. márc. 15. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Melegként kérdezem, miért kell felvállalni?

Én a helyedben max akkor vállalnám fel, ha lányba lennél szerelmes, és a párod lenne.

De ha pasiba szeretsz bele és vele alkottok majd egy párt, akkor elég lesz neki felvállalnod magad, és ahogy más is írta, a pasik nagy része belemenne a 2 lányos felállásba 3-asban.

Miért tartozna a szülőkre, rokonokra, hogy téged a lányok is izgatnak?

Melegként nekem más, hisz csak pasim lehet, így fel kell vállalnom magam

2021. márc. 15. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Amúgy nem kell tudja senki. Lehet titokban is...
2021. márc. 15. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lanyokat konnyebben elfogadjak ha biszexek vagy lezbik

Annak oruj hogy nem fiunak szulettel

Hallgathatnad a bu zi vicceket egesz nap

2021. márc. 16. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!