Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Izgat milyen más srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat milyen más srácok farka, mennyi spermájuk van stb, akkor bi vagyok?

Figyelt kérdés
Az is izgatna ha megfoghatnám nekik. Főleg akiknek nagyobb mint nekem.
2021. márc. 13. 12:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Hát hetero nem az tuti
2021. márc. 13. 12:52
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Minden nap van egy hasonló szintű,bugyuta kérdés.

Ha foglalkoztat a másik farka,és közös masztinál(mindenki magának) többre gondolsz akkor bizony heteró biztos nem vagy!

KAMU,hogy van "kíváncsi heteró",legalábbis szerintem...

2021. márc. 13. 12:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló gondolataim vannak. Igaz én tudom, hogy bi vagyok mert az is belefér hogy srác szopjon pl.
2021. márc. 13. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

#2, miért ne lenne? kíváncsi milyen a másik szerszáma, és akkor mivan? megnézi azt cső, én egyszer haverral hokiztam közösen aztán mégis hetero vagyok, ennyit erről

szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy micsoda, nem igaz már, hogy kíváncsi se lehet az ember

tegyük fel, ha egyszer kíváncsiságból beleszívtam egy szál cigibe, mert érdekelt, hogy milyen, akkor már egyből bagósnak számítok? erről ennyit

2021. márc. 13. 13:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha foglalkoztat a másik farka,és közös masztinál(mindenki magának) többre gondolsz akkor bizony heteró biztos nem vagy!"

Egy szóval sem mondtam,hogy ha csak megnézed bi/meleg vagy. (:

Én a következő lépést hoztam fel,hogy na ha az megtörténik akkor fixen nem vagy heteró.

Ennyi.

2021. márc. 13. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ezek szerint nem csak én éreztem kicsit úgy hogy erős a válasz :D (3-as vagyok) Szerintem se fix hogy a srác meleg. Tiniként pl nálunk a suliba volt közös maszti ahol megnéztük egymás farkát. Mégse lett mindegyik srác bi de mindig mindenki akart csatlakozni a buliba. Szóval tiniként van hogy érdekli az embert hogy ő kb hol is "helyezkedik el" a többiekhez képest. Ez a story is lehet ilyen. Ettől még nem biszex a srác.
2021. márc. 13. 13:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig így indul de valóban a korodtól is függhet.
2021. márc. 13. 13:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
en is pont igy vagyok mint te ugyanezeket erzem
2021. márc. 13. 14:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel más fiúk/srácok/férfiak szexualitása, faroknagysága, hogy veri magának, mennyi a spermája....stb.stb.
2021. márc. 14. 00:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én leírom a saját véleményemet. Szerintem simán létezik “kíváncsi hetero”, de lehet, hogy a megfogalmazás nem pontos. Én például csak nővel tudom elképzelni az együtt élést, komoly kapcsolatot. Fiúval a szex csak ilyen alkalmi dolog, nem tudnék kötődni érzelmileg egyikhez sem...

Úgyhogy én a helyedben nem skatulyáznám be magam sehová, csak te tudhatod, hogy valójában kik iránt vonzódsz, nem kell erre kitalálni minden féle hangzatos kifejezéseket.

2021. márc. 14. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!