Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok nektek az arc vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok nektek az arc vagy a test vagy a farok a döntő?

Figyelt kérdés
Tehát mi alapján kerestek partnert? Nekem pl csak a test ami fontos plusz az hogy normális legyen. Arc tök lényegtelen ha a teste bejön.
2021. márc. 11. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Arc.
2021. márc. 11. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szív.

/22,aktív/

2021. márc. 11. 20:27
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Srácok esetén eltudja vinni a bulit egy jó test. Csajok esetében viszont az arc nekem nagyon fontos.
2021. márc. 11. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Arc és test. Arcra legyen helyes, de nyilván ez kicsit mindenkinek más, úgyhogy ezt nehéz megfogalmazni. Testre a lényeg, hogy ne legyen túlsúlyos. Vékony, átlagos vagy sportos alkat amit keresek.
2021. márc. 11. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a személyiség a legfontosabb, szeretem ha valaki vicces. Legyen uni, és igényes külsővel rendelkezzen.
2021. márc. 11. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Vékonyabb test,szép popó,és a mosoly.A farkát úgyis csak később látod.

És ne legyen fúl passzív.

2021. márc. 11. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egyben az egész! Hiába helyes ha a testalkata nem jön be. Hiába van nagy farka, ha nem tetszik az arca vagy a teste. Szóval mindegyik számít! De főleg az arc és a test!
2021. márc. 11. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy esztétikai vagy szexuális vágyakat akarok megélni... Szóba jöhet egy érdeketelen testű, de nagyon szép arcú fiú is, meg lehet egy rohadtul izgató testű, elmegy arcú fiú is, csak értelemszerűen vele és vele nem azon lesz a hangsúly. Ha én akarok valakit, hogy az enyém legyen hosszú távon, mert halálosan szerelmes vagyok belé, az az arcon fog alapulni.

Farok engem nem érdekel, csak comb-fenék-has.

2021. márc. 12. 03:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Test a döntő főleg! Meg hogy NORMÁLIS LEGYEN!
2021. márc. 12. 12:01
 10/12 sandrisbp ***** válasza:
100%

Szimpatikus arc, ép fogsor mindenképp alap. De az, hogy mennyire akarom, az főleg az alakján múlik - izmos-sportos, de nem túl kigyúrt alkat a legjobb nekem. Kis pocit a kimondottan vonzó arc kompenzálhat :). Farok nem annyira számít ismerkedésnél, addig, amíg odáig nem jutunk, hogy használnia kelljen :). Később, ha már összejöttünk, az, ha kimondottan jó, méretes farka van, az egy nagy plusz tud lenni - de soha nem ennek alapján dől el elsőre, hogy lesz-e valami.

Viszont volt néhány olyan szimpatikus sráccal is NAGYON jól működő kapcsolatom, aki elvben alakra sem volt az esetem (macis volt, bár azért kemény és izmos), és arcra se volt konvencionális értelemben jóképűnek mondható, és a farka se volt nagy szám, bár jól működött - és mégis minden klappolt, tökéletes volt. Ilyenkor azt gondolom, a feromonok döntöttek a buta elvárásaim helyett.

2021. márc. 12. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!