Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet biszex lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ahol válaszolnak is, mert a Tinderen nem szoktak...2021. márc. 10. 19:49
1/10 anonim válasza:
Pedig pont tinderen lehet. Legalábbis szerintem.
2/10 anonim válasza:
Itt csak kiéhezett lúzer pasik fognak neked privàt levelet írni.
3/10 anonim válasza:
Most leginkább a neten. Igaz a biszex nők elég "kapósak", nők, szóló férfiak, "nőt 3.-nak" párok egyaránt bombázzák őket megkeresésekkel, bőven van kikből lehetőségük válogatni. A kamus levelekről nem is beszélve, a nethuszárok és a ghostingolók száma többszörös a neten a valóságosnál.
Egyébként covid után wow! party.
4/10 anonim válasza:
Ha gondolod írj, én szívesen ismerkednék!:3
19/L
7/10 anonim válasza:
En is biszex lany vagyok:)) ha küldesz egy insta nevet írok ott es beszélünk 🥰
8/10 anonim válasza:
Rám is írhatsz ha szeretnél^^
17/L
9/10 anonim válasza:
En is szivesen ismerkedek biszex lányokkal, irhattok nekem is nyugodtan:)))
25/L
10/10 anonim válasza:
Szívesen válaszolok privátokra, ha van itt olyan bi lány aki ismerkedne 17 évessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!