Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon gáz így öltözni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz így öltözni?

Figyelt kérdés
Van egy melegítőnadrágom, alapból nem igazán veszem fel, mert eléggé látszik benne a méretem. Mint minden melegítőnadrágban. Van, hogy picit feszélyez, hogy úgy dudorodik. Ez gáz, vagy természetes, nyugodtan hordjam?

2021. márc. 4. 21:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván természetes.
2021. márc. 4. 21:30
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem gáz ha kissé kidudorodik, de ne legyen tul feltuno. Vagyis engem az zavarna, de hogyha csak egy kicsit az teljesen oké.
2021. márc. 4. 21:30
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Szexi, izgató egy jó pasi esetében
2021. márc. 4. 21:39
 4/27 anonim ***** válasza:
32%
Nyugodtan felveheted - otthonra, meg sporthoz. Utcán amúgy sem mászkálunk melegítőben csak ha megtoldod még fehér zoknival és egy makkos cipővel is 😂
2021. márc. 4. 22:11
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsit látszódik az nem gáz, hanem szerintem még szexi is. Az hogy kit mennyire zavar, az a viselőjétől függ, hogy neki mi fér bele. Itt olvastam olyat hogy van aki utálja ha egy kicsit is látszódik, míg mások imádják.
2021. márc. 5. 05:57
 6/27 anonim válasza:
100%
szexi az :) könnyebb levenni :P
2021. márc. 5. 16:03
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Sporthoz az teljesen rendben van, normális hogy dudorodik és látszik a farkad formája, mert férfi vagy. Nézd meg a triatlanosokat, futókat, bringásokat. Ők sem rejtik el.

Utcán hordva persze már kissé hivalkodó tud lenni.

2021. márc. 5. 16:41
 8/27 A kérdező kommentje:

4-es, egyetértek, én is úgy vagyok és úgy neveltek, hogy melegítőben nem megyünk utcára. De pont a sport vagy poros/koszos munka miatt ki kell menni az utcára:D

Valóban nem nagyon dudorodik, igazából nem életem legnagyobb problémája az, csak egyrészt néha muszáj felvennem, másrészt elgondolkodom, hogy mások mit gondolhatnak.

Amúgy ennyiről van szó

[link]

2021. márc. 5. 17:35
 9/27 anonim válasza:
100%
teljesen jó
2021. márc. 5. 17:37
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Kib*szott szexi. ;)
2021. márc. 5. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!