Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, akik vívódtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, akik vívódtatok emiatt? N

Figyelt kérdés
17 éves korom körül jöttem rá, hogy érdekelnek a nők is. Sosem volt bajom a melegekkel, de magamnál nagyon nehezen fogadtam el. Tetszett egy nő, visszautasított. Ezután csak férfiakkal volt dolgom, örültem is neki, mert mindig úgy képzeltem hogy családom lesz, gyerekek férj stb. Most viszont egyre inkább azt érzem, hogy nővel akarok lenni, élni. De nem akarom ezt elfogadni, igyekszem elnyomni amennyire csak tudom, főleg hogy érzelmileg is vonzódom a nőkhöz. Folyamatos vívódást okoz ez bennem, és egyre boldogtalanabbnak érzem magam. Volt valaki ilyen helyzetben? Hogy alakultak utána a dolgok?
2021. febr. 23. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Engem is érdekelnek a nők is. Nem kell mások orrára kötni.
2021. febr. 23. 22:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Senki sem tudja rólam, és nem is érdekel az emberek véleménye. Lehet nem voltam teljesen érthető. A lényegi kérdés, hogy aki vívódott ezen valaha, melyik nem mellett kötött ki, kivel él kapcsolatban, és ez hogy alakult így.
2021. febr. 23. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Én eddig csak fiúkkal voltam. (#1) Ha gondolod, beszélhetünk privátban. :)

Nem vívódtam. Elfogadtam, hogy a lányok is tetszenek, de nem mindegyik és a többség nem is tetszik nekem.

2021. febr. 23. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem akarod elfogadni magad?

Te is tudod hogyha igyekszel elnyomni magadban az nem megoldás.

Nekem sem ment régen az önelfogadás. Igazából ami segített az az volt hogy elmertem mondani egy barátnőmnek, aki nagyon támogató volt. Aztán egyre több embernek mertem megnyílni, és sokat segített hogy mindenki milyen elfogadó volt. Aztán kisvárosból felköltöztem pestre és elkezdtem ismerkedni nőkkel. És rájöttem hogy sokkal boldogabb vagyok velük mint amikor barátom volt. Korábban össze voltam zavarodva hogy melyik nemhez vonzódok jobban, de miután mindkét nemmel voltak kapcsolataim ez letisztázódott.

2021. febr. 23. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom az eddigi válaszadók nem értették meg a kérdező problémáját. Vagy legalábbis én másképp értelmeztem, amiben a kérdező kommentje is megerősített.

Neki nem az a baja, hogy jaj mit szólnak a többiek... Hanem érzi, hogy talán az érzelmei teljesen felforditanak a jövőjéről alkotott képet: gyereket akar, házasságot. De jelenleg úgy érzi egy nővel szívesebben élne együtt, emiatt viszont ugrana minden elképzelése. Szó sincs arról hogy anyuci apuci barinő szomszéd mit szól a dologhoz. Ő abban kér tanácsot hogy a) elfojtsa az érzéseit és menjen az “eredeti terve” alapján vagy b) hallgasson a vágyaira, jöjjön össze egy nővel, amivel kvázi eldobja magától a családba vetett terveit

2021. febr. 24. 18:48
 6/8 A kérdező kommentje:
5: lényegében igen. :)
2021. febr. 24. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor: c, ne fojtsd el semmiképp az érzelmeid, első lépésként gyere össze nővel, és a többit majd utána meglátod.
2021. febr. 24. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez ellen nem tehetsz semmit ezt el kel fogadnod.Ez veled született.
2021. febr. 25. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!