Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manly kérdése:
Lányok megnéznétek két fiút orál és anál közben ?
Figyelt kérdés
Úgy értem a két srác egymással foglalkozik.2021. febr. 21. 15:00
11/22 anonim válasza:
Mert a hetero pasiknak izgató két csaj együtt. De a fiú melegeket ők is b*zizzák.
Nekem nincs bajom a melegekkel de nézni se akarom.
12/22 anonim válasza:
Mert ha kèt nő együtt szexel nagyon nőies.
Ha két férfi szexel az nem férfias nem nőies.
13/22 anonim válasza:
Baromi nőies,mikor valaki nő létére pinát nyal...
Amúgy én megnéznék két pasit,de csak orál közben.
14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem meg akad nő aki be is szállna ilyen akcióba.
2021. febr. 21. 17:28
15/22 anonim válasza:
amúgy igen, ha 2 nő csinálja egymással az tényleg szép, de ha 2 srác, attól már felfordul a gyomrom
16/22 anonim válasza:
érdekes, aki azt válaszolta, hogy nem azok le lettek pontozva
17/22 anonim válasza:
Ez a biszex kategória, zömében biszex fiúk pontoznak, így érthető.
18/22 anonim válasza:
Inkább beszállnék mint csak nézni az olyan fura lenne szerintem.
19/22 anonim válasza:
Én úgy látom hogy ez inkább ilyen kulturális dolog. Vegyük pl a kpoppereket, akik zöme nő, és mégis a kedvenceiket a legvadabb helyzetben is elképzelik, és fiú fiú párosításokról beszélek. Nem beszélve arról hogy az előadók még direkt fanservice-t is tolnak nekik, ahol néha smárolás is van. Szóval én azt mondom pl ázsiában másképp gondolkodnak erről sokan. Vagy csak mi kpoposok vagyunk ilyen elvetemültek? :)
20/22 anonim válasza:
Csak az anál részét. Az orál minden tekintetben taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!