Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiként biszex fantáziáim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként biszex fantáziáim vannak, de csak és kizárólag a sz . pás izgat. Hogyan vegyem rá magam? Mikor már ott a lehetőség, mindig "beparázok".

Figyelt kérdés

eddig háromszor próbálkoztam, de el vagyok keseredve már mert nagyon kínos az utolsó pillanatban mindig beijedek.

amikor ott van előttem és már csak meg kéne tenni, de gondolatban teljesen más mint élőben, hogy ott van egy másik srác. egy pillanatra annyira idegen az egész dolog. aztán mondom hogy bocsi, és totál beégve sietve távozok, de 5 perc múlva már rettenetesen bánom, h megint túl gyáva voltam megtenni

2021. febr. 17. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én odáig el sem megyek, mert tudom, hogy pont így kihátrálnék. Egyszer tavaly beszéltem meg egy konrét időpontot valakivel, de egy héttel előtte lemondtam. Újabban már nem is írok rá senkire ez ügyben, mert tudom, hogy csak megszívatnám.

Viszont a vágy baromi erős (továbbra is) nálam is. Nem tudom, mi ez az egész amúgy.

Sok sikert neked!

42f

2021. febr. 17. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Régen rossz ha rá akarod magad venni direktben valamire. A vágy vagy jön, vagy sem. Majd ha nem dolgoznak benned a tudat alatti gátlások, komplexusok, bűntudat vagy akármi, elfogadod saját magad akkor menni fog élőben is.
2021. febr. 17. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem jutottam a kpzelébe se egy ilyen helyzetnek, de gyanus hogy így járnék én is. Viszont ha mondjuk olyannak csinálnám aki még ugyan ugy nem csinálta, de hajlando volna velem felfedezni a dolgot, akkor lehet könnyebb lenne. Bér lehet hogy csak bemagyarázom ezt magamnak.
2021. febr. 17. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem izgat eléggé, csak elméletben. Én is így voltam, amikor még pár évvel fiatalabb voltam. Gondolatban sok minden ment volna, élőben meg mégsem érdekeltek annyira a férfiak.
2021. febr. 17. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Vadidegennel szar

Csinald ismerossel akit kb 1 eve ismersz

2021. febr. 18. 05:38
 6/6 sandrisbp ***** válasza:
100%
Szerintem tűzd csak azt ki magad elé feladatnak, hogy randizz egy sráccal, aki tetszik neked, és verjétek ki egymásnak... Aztán ha ez már simán megy, és némelyik ilyen partner téged le is szopott, előbb-utóbb benned is lesz elég bátorság bekapni egy különösen kívánatos, szép faszt. Nem kell rögtön bekapni... haladj fokozatosan.
2021. márc. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!