Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként biszex fantáziáim vannak, de csak és kizárólag a sz . pás izgat. Hogyan vegyem rá magam? Mikor már ott a lehetőség, mindig "beparázok".
eddig háromszor próbálkoztam, de el vagyok keseredve már mert nagyon kínos az utolsó pillanatban mindig beijedek.
amikor ott van előttem és már csak meg kéne tenni, de gondolatban teljesen más mint élőben, hogy ott van egy másik srác. egy pillanatra annyira idegen az egész dolog. aztán mondom hogy bocsi, és totál beégve sietve távozok, de 5 perc múlva már rettenetesen bánom, h megint túl gyáva voltam megtenni

Én odáig el sem megyek, mert tudom, hogy pont így kihátrálnék. Egyszer tavaly beszéltem meg egy konrét időpontot valakivel, de egy héttel előtte lemondtam. Újabban már nem is írok rá senkire ez ügyben, mert tudom, hogy csak megszívatnám.
Viszont a vágy baromi erős (továbbra is) nálam is. Nem tudom, mi ez az egész amúgy.
Sok sikert neked!
42f

Vadidegennel szar
Csinald ismerossel akit kb 1 eve ismersz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!