Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a depresszió meleg gondolatokat idéz elő egy heteróból?
Miért baj neked, hogy vannak biszexek, melegek? Egyik se fog veled foglalkozni, ha te nem akarod.
Az utálat helyett inkább keress fel egy pszichiátert, hogy kezelje a depressziódat, és a kósza meleg, biszex gondolataidat. Ha valamiért ez a megoldás se nyeri el a tetszésedet, akkor valóban nincs más megoldás, mint amit a #24 írt. Reggel nézz tükörbe, köpd szemközt, és utáld magad!
Pff, barátom a homárok itt nem téged támadnak, hanem igyekszenek valami józan paraszti eszet kicsikarni belőled, a saját érdekedben.
Az, hogy a saját identitásoddal nem tudsz megbékélni, első sorban a te problémád.
Én köszönöm kérdésed jóban vagyok az enyémmel, de átérzem milyen az identitás válság és az önutálat, mert futottam már ezt a kört.
Ebből tudom, hogy a saját magad elfogadására csak te vagy képes, ha ehelyett utálni akarod magad, az a szíved joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!