Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz elképzelés, ha úgy izgatna az első szexem egy aktív pasival, ha az egy erdőben vagy bokorban történne és ott dugna meg?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez gázos elképzelés, hogy a szabadban tömetném meg magamat valakivel?2021. febr. 8. 13:43
1/14 anonim válasza:
Járkálj ilyen helyeken magadban és majd egy első pasi meg fog dugni egy bokorban úgy hogy nem is számítottál rá. :)
2/14 anonim válasza:
Nem gáz. Mindenkit más dolig indít be. Azonban én azért átgondolnám ezt a dolgot. Az erdő tele van bogarakkal, meg hideg is van ilyenkor. Nem lenne jobb, valami nyugodt és csendesebb helyen?
3/14 anonim válasza:
Ha te erre vágysz meg a partnered is akkor rátok tartozik. Mondjuk szabadtéren nem éppen a legideálisabb helyszín, ugyebár higiénia (előtte történő beöntés), meg az előkészületekre (síkosítás, fokozatos tágítás) sem a legjobb helyszín.
4/14 anonim válasza:
Most hétvégén pont alkalmas idő lesz erre. Szóval hajrá!
5/14 anonim válasza:
Szerintem érdemes az elsot olyan helyen, ahol nem izgulsz, hogy ki lát meg, ahol nem fazol, ahol kenyelmes és nincs semmi zavaró.
Egy bokor pont nem ilyen.
6/14 anonim válasza:
Úgyis csak álmodozol, szóval teljesen mindegy miről és hol.
7/14 anonim válasza:
Engem is legjobban a kinti szitu izgat. Bar meg nem voltam pasival, csak kiprobalnam. Hokizasig jutottam massal, az is jo volt. Dunaparton van egy “nudizos” hely.
Ott lehet kalandot talalni. :)
Bevonultunk egy bokorba, meztelenul... es kivertuk egymasnak. :)
8/14 anonim válasza:
Nekem az első szopásom erdőben történt. Szóval miért ne történhetne meg ez is?
9/14 anonim válasza:
Ebben az az izgi,hogy meg is láthatnak.Sokszor dugtam már a sűrűben.És
volt hogy láttam lesnek.Ettől még jobb.Volt,hogy oda jött és beakart
szállni,vagy csak verte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!