Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki szereti ha ánusznáél izgatják? Férfiak biferfiak (mikortól számít bisexnek)
Sziasztok
Van egy férfi akivel hónapok óta találkozgatok, az elején is volt már kisebb merevedési probléma, ráfogtam hogy oke első alkalmak együtt aztán hol jobb hol rosszabb volt..sejtettem hogy valami nem stimmel, végül egy másszázs során elkalandoztam direkt mert kíváncsi lettem.. És maga a szex része olyan mintha nem elvezné úgy de ezt nagyon élvezte illetve mindig jobban szereti ha kézzel vagy orálisan van valami.. Én gondolom vagy tényleg kicsit melegebb beállítottságú lenne mint kéne?
Érdekelne mások meglátása
26N
Szerintem sincs köze a nemi indentitáshoz. Nekem az egyik barátnőm keze tévedt oda, és minden alkalommal egyre bátrabb lett,és így jöttem rá, hogy ez nem is rossz.Később már krémet is odatett maga mellé szeretkezés előtt.
Érdekes, hogy a viszonzást csak minden második, harmadik alkalomkor igényelte.
Én nem igénylem! Én egy jó női testet maximálisan tudok élvezni;
Nekem bőven jó, ha a nő el van a farkammal ; orál és aktus. Vaginális meg, HA a lány igényli, akkor anális szex is. Szeretek nőt nyalni és ujjazni is. Illetve a melleivel is játszani.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!