Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első lábfétises élményetek?
Akár te foglalkoztál a lábbal, akár a te lábaddal foglalkoztak. Hány éves voltál akkor?
Kort/nemet írsz nem haragszom meg :D
38F, Nem az első, hanem a második volt.
Egy 40 körüli csaj 10 ezerért lejött Pestről Kecskemétre, hogy kézimunkázzon és játsszak, majd ráverjem a harisnyás, tűsarkús lábára. Egy ponton kicsit felsértette a bőrt és néhány nap múlva 4 szemölcs jelent meg ott, azon a helyen. Soha sem volt előtte semmilyen nemi betegségen. Az eset 2020 márciusában történt. Pont akkor, amikor a covid bejött, és lehetetlen volt orvoshoz eljutni...
Egy közeli kisvárosban találtam egy idős bőrgyógyász doktornőt, aki magánrendelésen jó sok pénzzel lehúzott, de végül megszabadultam a szemölcsöktől 🤣🤣🤣
23 éves meleg srác vagyok, nekem eddig egy lábfétises élményem volt. És nem kitaláció, tényleg megtörtént bármennyire is hihetetlen még néha a mai napig nekem is.
Olyan 18 körül lehettem és volt egy srác gimiben aki nagyon nagyon bejött. Fiatalabb volt nálam olyan 15-16 körül lehetett. Filmbeillően helyes arcú szőke világító kékszemű gyerek volt nagyon szép formás 39-40 es lábakkal. Feminin kissrác volt éreztem, hogy meleg. Már egy jó ideje feltűnt, hogy stíröl engem, biztos voltam benne hogy bejövök neki, néha dumáltunk is annak ellenére hogy ő csak lányokkal barátkozott. Olyankor nagyon egyértelmű utalásokat tett. Örültem mert tudtam, hogy el fog jönni az alkalom hiszen együtt jártunk egy héten egyszer esténként tesi faktra, mert mind ketten szerettünk kosarazni. Egyszer óra után már mindenki hazament a tanár sem volt már ott, lassan zárt a suli, ketten maradtunk az öltözőben. Szerintem mind a ketten szándékosan alakítottuk így. Izgultam, szinte remegtem mert zsigereimben éreztem hogy izzik a levegő tudtam hogy lesz valami. Egymás mellett ültünk a padon, én öltöztem át utcai ruhába, ő alsógatyában meg zokniban póló nélkül ült mellettem és csak nézett. Nem is próbálta leplezni. Olyan szép kis szőrtelen teste meg lába volt, hogy el sem hittem. Egyszer csak vett egy nagy levegőt, felém fordult az ölembe rakta a lábát és elkezdte vele simogatni lassan kicsit bizonytalanul a farkamat. Éreztem, hogy nagyon izgul de addigra már láttam az alsógatyáján keresztül hogy merevedik. Időm sem volt meglepődni olyan gyorsan történt. Először megijedtem, el akartam húzódni de egyből kő kemény lettem én is és végül csak annyit tudtam kinyögni, hogy “most mit akarsz csinálni?” Erre ő nem válaszolt szó nélkül lehúzta az alsónadrágomat és elkezdte kiverni nekem a lábával. Először kicsit bizonytalanul aztán már határozottabban csinálta. Közben megfogta a kezem és a farkához rakta ami addigra kőkemény volt ezért elkezdtem kiverni neki. Először én is bizonytalan voltam, nem tudtam hogyan kell, de az futott át az agyamon hogy ahogy magamnak szoktam úgy biztos jó. Ez volt neki is és nekem is életünk első sexuális élménye persze azt leszámítva amit nem magunknak csináltunk. Ezért nagyon hamar kb 1-2 perc alatt elmentünk, hatalmasat élveztünk mind a ketten. Ő a kezembe én meg a gyönyörű formás kicsi lábaira amin fehér zokni volt. Utána életem első csókja is megtörtént. Mai napig meghatározó élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!