Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszex/leszbikus lányoknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszex/leszbikus lányoknál is van aktív, meg passzív fél?

Figyelt kérdés
Tehát náluk is van egy domináns fél aki irányít a szexben meg az egész kapcsolatban vagy ez csak a fiúknál van?

2021. febr. 6. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fiú/lány felosztást úgy tudom nem szeretik, de barátnőm, aki lányokkal is volt együtt azt mondta, hogy nála általábban fiúsabb, dominánsabb lányok szoktak próbálkozni, mivel ő alapból enyhe bi, tehát magától nem is próbálkozna.
2021. febr. 6. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Segítek: melegeknél sincs mindig. A legtöbben azt hiszik hogy az egynemű pároknál van fiú szerep meg női szerep. Ehhez képest a valóság, hogy az esetek többségében két egyenrangú fél van. Nem azért lesz a többség leszbikus mert férfit akar "játszani". Van ilyen is, de nem ők vannak többségben, leginkább két nő-nő kapcsolat van.
2021. febr. 6. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél van, van akiknél nincs.
2021. febr. 6. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Általában megvan hogy ki irányít, de nem minden esetben. De két lány esetében szerintem ilyen inkább a kapcsolatban van, az ágyban változó.

Top - bottomnek hívják angolul, magyarul nem tudom. De sokan switch-ek.

A “ki a fiú ki a lány” kifejezéseket meg mellőzzük. Ha két lány együtt van, akkor az a lényeg hogy mindketten lányok. Attól hogy az egyik irányít még nem lesz ő a fiú.

2021. febr. 6. 00:28
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, én nem is mondtam egy szóval sem, hogy ki a fiú meg a lány. Ugyanúgy tudom, hogy a melegeknél sincsen fiú, meg lány, vagy mindketten fiúk vagy mindketten lányok. Aktív meg passzív fél van, de ezek szerint az sem mindig. De egy szóval nem mondtam, hogy lenne fiú meg lány.
2021. febr. 6. 00:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked címeztem, egyik válasz említette hogy sokak szerint van fiú meg lány szerep.
2021. febr. 6. 08:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, utána rájöttem. :)
2021. febr. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!