Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero fiúk ti masztiztatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk ti masztiztatok mar haverotokkal?

Figyelt kérdés
Én igen, volt közös maszti, közös orál, minden szombaton nála alszom, vagy ő nálam, kb 2 hónapja és verjük egymasnak, szopjuk is egymást, most holnap dugni akarunk... de emelett van nekem is egy éve barátnőm neki meg 2 éve. Én 21f vagyok, ő 22.
2021. febr. 5. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
"Hetero".
2021. febr. 5. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Heterok nem, biszexek már lehet igen. Segítek: ha egy másik pasival csinálsz ezt-azt (vagy csak a vágy felmerül benned, izgat a gondolata) akkor máris nem vagy hetero csak annak hiszed magad, mert nem mered magadnak sem bevallani hogy biszex vagy.
2021. febr. 5. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem, hetero vagyok vagyis csak a lányok érdekelnek minden értelemben.

Ha téged ez izgat, akkor biszex vagy, de nem gáz, ha ez jön be egészségedre.

2021. febr. 5. 21:15
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Szokas volt regen plane, ahol nem volt mod elbujni. Hadsereg, tengereszet, sajat szoba hianya.

Igen, hetero fiuk is csinaltak. Nem szegyen biszexnek sem lenni, de ez egy osi idoktol letezo dolog hetero fiuk kozott, ha olyan helyzetben vannak.

2021. febr. 5. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Persze. Hetero pasiként már minden pasi barátommal megdugtuk lecumiztuk egymást. Írnék erről bővebben is, de sajnos sietnem kell a műkörmöshöz meg a pilláshoz! Na pusyka!
2021. febr. 5. 23:49
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem, hetero férfiak nem csinálnak ilyet. Te nem hetero vagy.
2021. febr. 6. 06:32
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Én vertem egxütt pár haverral,de szerintem is kis biszex hajlamra utal.
2021. febr. 6. 07:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
en pont igy voltam ,mint ti,egy haverral,volt bnönk,de kamaszkorunk ota egymasnak is segitünk...nekem belefér,izgalmas,nem unalmas,szal tök jo
2021. febr. 6. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen de oral is volt
2021. febr. 6. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

Hetero fiúk ti masztiztatok mar haverotokkal?

Mi vannnnnnn?.......

2021. febr. 6. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!