Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel recskáztál közösen?
Figyelt kérdés
20f vagyok.... hetero.. de egyszer szivesen recskaznek valakivel... test súly nem akadály, legyen ápolt es tiszta es max 18-25 eves korig.2021. febr. 5. 15:06
2/7 anonim válasza:
Webkamerás chatoldalon két ismeretlennel (nem egyszerre) arc nélkül. Azóta sem tudom kicsodák voltak.
3/7 anonim válasza:
Snapen szoktam időnként, de előben is kipróbálnám
4/7 anonim válasza:
Egy sraccal innen de ot le is szoptam
5/7 anonim válasza:
Meg senkivel sajnos :( de szívesen ki próbálnám
6/7 anonim válasza:
20f vagyok.... hetero.. de egyszer szivesen recskaznek valakivel... test súly nem akadály, legyen ápolt es tiszta es max 18-25 eves korig
Miért nem a társkeresőt használod?
Kivel recskáztál közösen?
Most a válaszokra vernéd?
7/7 anonim válasza:
Sokkal,de majd mindig szopás lett a vége.Oda vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!