Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Bi lennék?
Figyelt kérdés
Eddig csak barátnőm volt, de az utóbbi időbe egyre jobban kezdtek érdekelni a fiúk is.. Van pár akit megnézek az utcán, és igazából el is tudnám képzelni magam egy meleg kapcsolatban. De a lányok még mindig jobban érdekelnek. Először nyáron lettem rá figyelmes hogy megnézek pár fiút az utcán. Azóta ezen töprengek, de ismerősökkel nem nagyon tudom és szeretném ezt megbeszélni. Aki hasonló helyzetbe van tudna segíteni?2021. febr. 3. 19:46
1/8 anonim válasza:
Simán lehetsz kíváncsi, de biszex is. Ennyiből nem derül ki.
Mi mindenen töprengsz konkrétan?
2/8 anonim válasza:
Probald meg egy fiuval es meg tudod
4/8 anonim válasza:
Igen, az vagy, így szokott kezdődni ! :)
5/8 anonim válasza:
próbáld ki sráccal, ha nem jön be a dolog, akkor hetero vagy
6/8 anonim válasza:
Ne töprengj!Keres egy pasit és csináld ami a fejedben jár.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ:)
hát én keresnék fiút csak nem nagyon tudom hogy is kezdjek bele😐
2021. febr. 4. 20:52
8/8 anonim válasza:
ismerkedés kategóriába adj fel egy hirdetést magadról xd, hidd el jönni fognak a jelentkezők, csak jól válogassad meg őket, mert sok a selejt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!