Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem merek lépni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek lépni, hogy lefeküdjek valakivel? 18/f bi

Figyelt kérdés
Szinte biztos, hogy biszex vagyok, azonban van bennem egy félsz, hogy mégsem akarom. Nem is igazán tudom, hogy mit szeretnék, lehet, hogy először csak közös maszti, aztán jönne a többi, ha tetszene. Társkeresőkön is fent vagyok, de félek ráírni bárkire is, a fenti ok miatt... mi lehet velem, hogyan lépjek? Amúgy szőrös vagyok, és a szőrösebb fiúk jönnek be a saját korosztályomban, idősebbek nem. De valahogy mégsem merek keresni magamnak valakit.

2021. febr. 3. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy egyedül :)
2021. febr. 3. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Manapság ez a trendy. Nyugodtan halogasd csak évekig amíg már késő lesz és más sem akar veled semmit sem.
2021. febr. 3. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Lehet h nem fogadtad el magad teljesen, vagy csak félsz belevágni mindenféle kreált okok miatt mint mivan ha kitudódik, vagy ez az amaz....

Egyszer megteszed, onnantól elmúlik ez a bizonytalaság.

Ha gondolod irj rám és szivesen tanitgatnálak

28f

2021. febr. 3. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Ha szeretnéd,szívesen beszélgetek veled jelen helyzetről.

19/F

2021. febr. 3. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
#3, hagyjad már ezzel az elfogadás dumával, bizonytalan a dologban, majd ő eldönti, hogy akarja e vagy sem
2021. febr. 3. 16:53
 6/8 anonim válasza:
82%
Ha gondolod szívesen beszélgetek veled, és segítek mindenben. 23F
2021. márc. 11. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre lehet hogy egy közös maszti kéne csak. Ha gondolod...
2021. márc. 11. 18:56
 8/8 anonim válasza:
100%
7, ha rám gondoltad írj üzenetet, és beszélhetünk facen
2021. márc. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!