Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgod nagyon fiatal fiúval?
Figyelt kérdés
Hány éves volt? Mit csináltatok?2021. febr. 1. 16:42
1/21 anonim válasza:
Mit jelent a nagyon fiatal? Nyilván csak törvényesség határain belül volt bármi.
2/21 A kérdező kommentje:
Így van, én is így értettem.
2021. febr. 1. 16:44
3/21 anonim válasza:
Csak online volt fiatal sráccal, előben még nem.
4/21 anonim válasza:
Én is nagyon fiatal voltam és a fiú is.
Életem legszebb időszaka volt.
5/21 anonim válasza:
Nekem fiatalként volt egy kicsivel idősebbel dolgom. Én 15 voltam ő 29, én is szerettem az egészet és ő is. Pénzes üzletember volt, nagyon sokszor megvett nekem azt amit kértem. Nekem utólag ez így fura, de ő nem tartott a "k*rvájának".
6/21 anonim válasza:
Én fiatalként, 16 évesen egy nálam fiatalabb fiúval kezdtem a meleg pályafutásom. Nagyon jó volt. Bárcsak újra átélhetném azt. Szó szerint mindent megtennék egy olyan fiatal fiúnak. 🙂
7/21 anonim válasza:
Kölcsönös orál egy 14 éves sráccal
8/21 anonim válasza:
14 évesekkel volt közös verés meg szopás
9/21 anonim válasza:
15 évessel volt nem rég.
Hoki és orál.
Akart volna többet is de elköltöztek.😭😭
Mindent megvettem neki amit csak kért.
Sugar daddy voltam.😁😉😎
Pedig nem vagyok annyira idős!😁
10/21 anonim válasza:
Akkor ez nem olyan nagy szám a többiekhez képest, de 18 évessel voltam nem régen.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!