Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az ha egy csaj 2 palival akarja egyszerre? 18/l
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de nagyon szeretném azt érezni, ahogy egyszerre két f.sz jár bennem.2021. jan. 29. 01:02
11/20 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Isteni erzes több pasival. Csak jól kell választani. 24l
12/20 anonim válasza:
Szexkapcsolatban simán kipróbálnám csajjal, komolyban nem.
13/20 anonim válasza:
a legjobb csajok. merik megélni a vágyaikat.
14/20 anonim válasza:
A vágyait tekintve mint a nők 50-60%-a, ugyanis az anonim felméréseken a nők kb. ekkora aránya jelöli meg titkos fantáziaként a többes játékokat (a férfiaknak meg 70-80%-a). Ettől még a többség nem fogja megtenni - ld. a férfiak is hiába fantáziálnak két nővel-ről, de nem lép ezért félre.
Ha meg akarod tenni akkor tedd (csak ne kösd mások orrára, rád tartozik) még mielőtt "lenyugodsz" vagy eleve olyan pasit válassz aki szeret többesezni.
16/20 anonim válasza:
Főleg hogy jó eséllyel pasi írta ki, legalábbis ahány csajjal volt dolgom egyik sem fogalmazott volna így. :D
18/20 anonim válasza:
Legyen inkább három farok mert oboázni is jó közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!