Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lehet az oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Szivesen kiprobálnám sráccal de mindig amikor kiderül hogy kezdő vagyok már nem írnak hol tudnék olyan fiukkal imsizni akiket nek zavar az hogy kezdő vagyok?18f

2021. jan. 24. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna egy kezdő, én sem vagyok profi, de valamennyi tapasztalatom van.
2021. jan. 24. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
küldj képet
2021. jan. 24. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Van aki szereti ha a partner tapasztaltabb. Mások kifejezetten a szüzekre utaznak. Ilyen egyszerű.

Keresgélj még, előbb utóbb lesz valaki.

2021. jan. 24. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindenhol vannak ilyenek, bárhol írsz. Én pl nem vagyok kezdő, de engem abszolút nem zavarna, ha olyan sráccal kerülnék kapcsolatba, akinek nincs tapasztalata.
2021. jan. 24. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Enis kezdo vagyok

32 F

2021. jan. 26. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!