Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, volt mar hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, volt mar hogy egy haverotok nalatok aludt es kiverte?

Figyelt kérdés
lattatok is? zavart titeket? mennyi idösek vagytok?
2021. jan. 23. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytársam szüleim megengedték 7.be hogy házibulit tartson, és ő annyira berúgott hogy lefeküdt aludni szinte nem is tudott magáról.

Persze én meg nem ittam semmit és mikor mindenki hazament én mellé feküdtem az ágyba mert egy nagy franciaágya volt.

Láttam hogy áll neki elkezdtem fogdosni és ki is vertem neki álmában. Sriccelt is 13centise rendesen, amit persze nyeltem is neki, utána meg kivertem én is magamnak ugy hogy közben a kezét a farkamra tettem.

Hát lottem en is rendesen.

Később egymás melletti matyinál elmomdta h ő a fiúkat szereti.

(Nagyon jo haverok vagyunk)!

Lett is azután sokminden.

2023. aug. 14. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!