Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel ebben az esetben?
21 éves srác vagyok, van egy szintén 21 éves haverom, aki külsőleg bejön, viszont jelenleg barátnője van, DE van pár gyanús dolog a sráccal kapcsolatban:
- Messengeren beszélgettünk a témáról, ahol alapvetően elmondta, hogy őt a srácok nem érdeklik, de van neki 2 biszex ismerőse, és szerinte ez tök okés
- Elmesélte, hogy a kollégiumi zuhanyzóban közösen ment el zuhanyozni, ahol csináltak pár dolgot. Konkrétan rákérdeztem, hogy kiverték-e, erre azt mondta, hogy nem, mert fülkés zuhanyzó volt.
- Amikor elmondtam neki, hogy én is biszex vagyok, nem reagált elutasitoan, viszont kezdeményező félként sem.
Ha nem lenne barátnője, már régen beprobálkoztam nála, de így nem merek. Ötletek?
“ viszont jelenleg barátnője van, DE ”
Ha barátnője van akkor nincs “de”, hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!