Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerinted biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted biszex vagyok?

Figyelt kérdés
22F vagyok, 2 éve vagyok házasságban a feleségemmel, sose beszeltem erről senkinek hogy már 15 evesen is ha meg lattam egy jo kepu fiut állt rá a péniszem, ez miert van? Mai napig ha meg latok egy jo kepu fiut mindjart all
2021. jan. 8. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, de csak 1 éve házas.

Mi izgat fiúval?

2021. jan. 8. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biszex vagy,eleg sokan vagyunk ezzel így.
2021. jan. 8. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból, tényleg; nem itélkezem. De nekem ez totál fura. Hogy tudtok így házasságban élni, hogy lényegében nem ismer a feleségetek?

Én ezt nem bírnám, ha lenne biszex hajlamom, sőt, ha kiderülne a párom számára, akkor az is nagyon durva törés lenne neki is, meg nekem is.

2021. jan. 8. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Oh lehet félreérthető voltam, én teljesen szingli vagyok

2021. jan. 8. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Én férfire sosem izgulok fel, nem is nézem őket úgy. Viszont ha egy szép, kemény péniszt látok, valamiért nekem is elkezd mocorogni. De ettől nem tartom magam biszexnek, mert a puncit sokkal jobban kívánom. 24f
2021. jan. 8. 21:11
 6/7 Jolly87 ***** válasza:
100%
ha már valamilyen érzést kivált belöled az azonos nemű akkor már bisexualitásnak számit ha annak mondod magad ha nem sokan nem válaljak fel hogy azok és nem értem ebbe mi a törés?miért lenne ez gond?Sokan elnyomják ezt a dolgot de nem értem miért?meg a puncit jobban kivánod mint a péniszt ez is mind1 hogy van ez is bisexualitás egyszerű az egész...
2021. jan. 9. 04:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az vagy. Éld meg a vágyaid.
2021. jan. 9. 06:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!