Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dildót használ valaki? Rendszeresen. 27F
Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni az ilyen dolgokról, mert nincs akivel tudnék. Tapasztalatok, eszközök, tanácsok, mind jöhetnek.
Elsősorban hasonló korosztály a célközönségem 🙂
2021. jan. 7. 15:09
1/15 anonim válasza:
Akkor én csak figyelek, hátha lesz valami jó tanács, mert még csak kétszer próbáltam, de eddig nem igazán jött össze semmi. És sajnos nem is nagyon van rá most alkalmam.
2/15 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem jött össze? Mivel próbálkoztál?
2021. jan. 7. 15:13
3/15 anonim válasza:
Prosztata vibrátorral. De egyenlőre nem volt er
5/15 anonim válasza:
Engem a barátnőm szokott felcsatolhatóssal kényeztetni.
Az is belefér?
6/15 A kérdező kommentje:
Arra vágynék én is leginkább úgyhogy bele
2021. jan. 7. 17:08
7/15 anonim válasza:
Nő vagyok, de válaszolok.
Én 30 a férjem pedig 33.
Neki is van vibrátora, és felcsatolhatósunk is van. Mi nagyon élvezzük
8/15 A kérdező kommentje:
7., örülök hogy vannak ilyen nők. Én is szívesen lennék ilyen nővel. Igazából pontosan ez vonzana, de nem könnyű ilyen párt találni 😔
2021. jan. 8. 10:49
9/15 anonim válasza:
Én egy olyan nővel lennék nagyon szívesen aki nővé nevelne velem ilyen Sissy játékra gondolok.
10/15 anonim válasza:
Van több, de ritkán használom popóba. Viszont sokkal gyakrabban szájba. Valamint van hogy csak markolászom őket mint egy stresszlabdát :D
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!