Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex és bikíváncsi srácok! Tudja a barátnőtők/feleségetek (ha van), hogy biszexek vagy bikíváncsiak vagytok? És ha már biszexek/bikíváncsiak vagytok, pasiztok is a hetero kapcsolatotok mellett? Erről is tud a barátnőtök? Ha igen, hogy fogadja?
Újra kiemelted a kérdést? :-D
Nem kaptál rá választ vagy erre masztizol? ;-)
Biszex vagyok, nejem is biszex, voltak és vannak biszex partnereink, sőt, leszbikus és meleg partnerünk is volt. Évekig együtt éltünk egy lánnyal hármasban!
Szerinted, lehet általánosítani, hogy reagálnak emberek élethelyzetekre? Nem, hiszen különbözőek vagyunk! Vagyis, a kérdésedre nem fogsz egyértelmű választ kapni! Ha százszor emeled ki a kérdést újra és újra, akkor sem!
Nekem az eddigiek nem tudták, de lehet, hogy a jövőben helyesebb lenne ezt tisztáznom, ha ismét kapcsolatban élek majd.
Egyébként nekem lecsökkentek a "pasis bi" vágyaim, de ami még bakancslistás, hogy egy fiatal, igényes párral kipróbáljam egyszer az alárendelt szerepet, azaz ahol mindketten uralkodhatnak egy kicsit felettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!