Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fárasztóbb, vaginát nyalni vagy péniszt szopni?
Figyelt kérdés
Azért ebbe a kategóriába tettem fel a kérdést, mert feltételezem vannak erre olyanok, akik jártasak mind a kettőben.2021. jan. 4. 10:00
A kérdező szavazást indított:
Szopni fárasztóbb
Nyalni fárasztóbb
71 szavazat
1/16 anonim válasza:
én jobban elfáradok attól amikor szopok, nyakat fárasztja
2/16 anonim válasza:
Nyalni fárasztóbb. Sokkal jobban ki kell tekerni a nyakunkat közben. F
3/16 anonim válasza:
Szopni fárasztóbb, de biztosabb az eredmény. Ha betartasz pár szabályt, szinte biztosan élvezni fogja a pasi.
Nyalni technikát igényel. Kitartással nem mész semmire, ha rosszul csinálod.
4/16 anonim válasza:
Lányok sokkal később mennek el, tehát a nyalás fárasztóbb, mert sokkal tovább kell csinálni.
5/16 anonim válasza:
#4 az a technikától is függ, ha nem jól csinálja, akkor teljesen mindegy.
6/16 anonim válasza:
A nyalástól el tud fáradni a nyelvek mert szereti a párom ha sokáig nyalom. Szopni még nem szoptam, de jó lenne.
7/16 anonim válasza:
Nyalás nekem fárasztóbb mint a szopás,mert beáll a nyakam, a szopásnál lehet játszani az iránnyal
22F
8/16 anonim válasza:
Az emberek többsége csak az egyik fajtát csinálja. Szóval nincs összehasonlítása. Én imádok nyalni nekem szükségem van minden szexbe hogy a páromat nagyon kinyaljam. 39F
9/16 sandrisbp válasza:
szerintem nagyban függ attól is a válasz, hogy kit melyik nem izgat jobban. aki jobban izgul a csajokra és a pasizás csak a kiegészítő sportja, annak a nyalás kevésbé fárasztó. Aki mondjuk nős, de titkon él-hal a farokért, annak a szopás nem lesz fárasztó, még ha sokáig is kell csinálnia. Volt olyan barátom is, aki addig nem elégedett meg, amíg zsinórban 5x el nem élvezett és ez bizony 2 órába tellett kb - de nem volt fáradtság.
10/16 anonim válasza:
Puncit nyalni fáraszróbb szerintem, mert egy lánynak több idő kell az orgazmushoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!