Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam hogy elmenjek az első biszex/meleg kalandomra hogy ha "félek" és Szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Tippek, tanácsok hogy legyen bátorságom hozzá Szűz F, csak kölcsönös orál lenne2021. jan. 3. 22:04
1/8 anonim válasza:
Egy másik felénk és kezdő biszex sráccal?
2/8 anonim válasza:
Beszéld meg a másik féllel, hogy ez új dolog lenne neked. Így nem lesz teljesítési kényszered.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem, ő idősebb nálam és "tapasztalt". Már vagy 2 éve beszélgetünk erről a témáról és találkáról, csak nem merek talizni
2021. jan. 3. 23:32
5/8 anonim válasza:
2 év. NA ez nagyon türelmes akkor. Egyszerűen ne verd ki pár napig előtte hogy kanos legyél és akkor bele mersz csapni. Hány éves vagy amúgy? Ne várj vele. Bánni fogod ha sokáig halogatod.
6/8 anonim válasza:
Szóval te mással már beszélgetsz erről, meg tervezgeted, miközben nekem is azt mondtad, hogy találkozzunk, sőt, szexeljünk?
7/8 anonim válasza:
Egy sima találkozással amiben nincs sex. Gyakorlatilag egy randi.
Én álltalában senkit nem kapok torokra első randin.
Második a jellemző,már ha eljtunk odáig.
Plusz bátorság folyékony formában:pezsi,bor,amit szeretsz.
8/8 anonim válasza:
tilos a közeli kontakt mert COVID-19, szóval felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!