Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerepel a bakancslistádon egy bi/meleg fiúval szexelni?
Figyelt kérdés
Én írtam egyet hogy ha vége a koronának miket akarok. Többek között fiúval szexelni. Sőt abba több dolgot is. Aztán persze lehet nem is tetszik majd de akarom tudni menne-e.2021. jan. 3. 16:00
11/17 anonim válasza:
Nőkhöz JOBBAN??? Férfiakhoz semennyire, csak a farok egyszer és egyoldalúan!
12/17 anonim válasza:
Így van ezzel a biszex pasik kb 90 %. Kifejezetten a f*szhoz vonzódnak, nem a pasikhoz. Csókolózni sokan nem is szeretnek csak dugni, de van aki csak szopni. De az sem hetero kategória. Hetero egyszer sem kíváncsi rá.
13/17 anonim válasza:
Bi vagyok és nem a farka a lényeg. Nekem a test a döntő.
14/17 anonim válasza:
Egy csomó biszex meg azt írja hogy őt nem érdekli a férfi test, csak a farok.
15/17 sandrisbp válasza:
6-os, 10-es, és a többi címke ragasztgató: megmondanátok, mivel vagytok beljebb, ha a kérdező, vagy a többi, aki azt írta, hogy kíváncsi hetero, aláírja, hogy nem hetero, hanem bi??? Az az állítás, hogy aki akár csak 1x is életében kíváncsiságból megfog vagy megkóstol egy péniszt vagy hagyja, hogy egy másik pasi őt orálisan kielégítse, nem lehet hetero, mert egy hetero soha nem foglalkozik másik pasival szexuális célzattal, szerintem nettó marhaság. Azt, hogy valaki mit csinál, el lehet választani attól, hogy az illetőnek valójában milyen a szexuális preferenciája. Pl. a börtönben, javítóintézetben, régebben a seregben, hadifogságban, stb. (szóval olyan helyzetben, ahol nővel nem volt elérhető a szex) sokan rákaptak arra, hogy másik pasival szexeljenek. Ettől ezek egy nagy része még hetero maradt szerintem, mert a szabadulás után, amint a bezártság és az esetleges kényszer megszűnt, többé már nem akart szexelni pasival. Egy másik részük meg nyilván néha (vagy akár gyakrabban is) továbbra is akart, mert megtetszett neki, amkit kipróbált. Nem hiszem, hogy ennek megértésében segít, ha minden embert eleve egy skatulyába betesztek a fejetekben....
16/17 anonim válasza:
Utolsó. Szerintem is hülyeség címkézés. Igazad van. Ezért nem értem miért ragaszkodik mindenki ehhez a “kíváncsi hetero” marhasághoz.
17/17 anonim válasza:
“ Férfiakhoz semennyire, csak a farok”
És a farok kihez tartozik? A pasikhoz. Egy hetero nem kíváncsi a f aszra, ez paradoxon.
A biszex egy nagyon széles skála, nem csak azok tartoznak ide, akik egyforma mértékben szeretik a két nemet, hanem mindenki aki valamilyen szinten vonzódik a két nemhez. Mégha csak nagyon minimális szinten is. Hetero semmiképp se vagy. Nem akkora tragédia ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!