Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha még sose voltam sráccal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még sose voltam sráccal, megmondjam az első fiúnak?

Figyelt kérdés
Már évek óta izgat sráccal. Sőt gimiben volt közös verés is. Azonban mostanság eldöntöttem, hogy kipróbálom milyen ha fiú elégít ki. Azonban a kérdés, hogy majd elmondjam az elsőnek, hogy még nem voltam sráccal annak ellenére, hogy már nem vagyok tini :D

2020. dec. 30. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2020. dec. 30. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!!
2020. dec. 30. 12:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem égő? Szerintem kicsit az...
2020. dec. 30. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem égő. Igen, mondd el. Egy full kezdővel másképp kell bánni mint egy már tapasztalt partnerrel. Az előjáték sem mindegy egy kezdő passzívak pl.
2020. dec. 30. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ego, mindenkinek volt első.... batran mond el neki, szerintem meg örülni is fog neki hogy ő az első. 👍
2020. dec. 30. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 éves vagyok és sosem voltam még fiúval én is mostanában tervezem kipróbálni a dolgot, de biztos, hogy elmondom, mivel a passzív oldal érdekel, ezért nem árt egy kis türelem az elején.

Meg nincs benne szerintem semmi ciki.

2020. dec. 30. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!