Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért mondják ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt?

Figyelt kérdés
Mostanában, sok olyat olvasok, hogyha nemfogadod el önmagadat, akkor lelkileg tönkreteszed magad, szóval, én néha napján fantáziálok azon, hogy milyen jó lenne kipróbálni a dolgok sráccal is, de ennek ellenére full heterónak gondolom és mondom magamat, és ez nekem igy megfelel, nem érzek semmiféle szorongást emiatt és ez nem is fog változni, 20/F
2020. dec. 26. 14:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
Ezt rosszul tudod. Nem vagy teljesen hetero, ők semennyire sem kíváncsiak a másik nemre, sőt taszítónak találják.
2020. dec. 29. 15:26
 22/23 A kérdező kommentje:
#21, vannak napok, amikor én is
2020. dec. 29. 16:27
 23/23 anonim ***** válasza:
73%
Aki full hetero annak minden nap ilyen.
2020. dec. 29. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!