Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajtkuka14c kérdése:
Egy buliba elégé részeg voltam és megengedtem egy férfinak hogy leszopjon nagyon megbántam Mit tudok csinálni ilyenkor hogy ne jusson eszembe?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 07:33
11/15 anonim válasza:
Szerintem rossz irányt választottál. Valószínűleg, ha a srác a buliban addig jutott, hogy ajánlatot tegyen akkor neked is kellett jeleket adni hozzá, vagyis az ital miatt eltűntek a gátlások és előbukott valami amit magadnak sem akarsz beismerni. És a kellemetlen utóérzet emiatt van most éppen, ezt kéne rendbetenni , nem pedig az emléket kitörölni.
Mondjuk elmesélheted, hogy jutottatok odáig, hogy megtörténjen, ez a része azért érdekes lehet...
13/15 anonim válasza:
Teljesen elfelejteni nem tudja az ember. 22 évvel ezelőtt történt hasonló velem, igaz nem buliban, és nem voltunk részegek, hanem egy külföldi gyakorlaton. Időnként eszembe jutnak még a történtek, kitörölni nem lehet véglegesen ez végigkíséri az életemet, de az volt az első és utolsó, hogy a saját nememmel voltam úgy együtt. Nekem kellett volna nemet mondani, mert sosem vágytam ilyesmire, pedig előzőleg kollégiumban láttam ezt-azt. Egy évig voltunk összezárva ketten, nuku csajok, lehet, ez is közrejátszott, de nem mentegetem magam, ami történt, megtörtént, viszont ma már nem vágyom ilyesmire.
14/15 anonim válasza:
Mesélj, hogy volt. Te és a psi mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!