Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már bárkinek konditerembe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már bárkinek konditeremben/ből valamilyen kalandja?

Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Volt
2020. dec. 22. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Szemeztünk állandóan egy helyes vékonyabb sráccal aztán véletlen egyszerre végeztünk és az öltözőben leszólított. Kicsit dumáltunk, majd együtt mentünk zuhanyozni. Egymás mellett volt a két zuhanyzó elválasztó nélkül, szóval mindent láttunk, stb. Elkezdtünk csajokról, szexről dumálni és hát felállt xDD lesegettük egymásét, aztán egyszer csak megkérdezte hogy megfoghatja e. Engedtem neki, én is megfogtam az övét. Kicsit vertük aztán egyre jobban közeledtünk. Összeért a szánk, nagyon finoman csókolt. Ott döntöttem el hogy megdugom. Elkezdett lefelé csokolgatni aztán leszopott. Én is szoptam őt, és egymás szájába mentünk. Utána mondtam hogy hazaviszem ha szeretné. Hát nyilván az ágyába kötöttem ki és egy hatalmasat dugtam vele!! Azóta ha tudunk, együtt járunk kondizni, és már a zuhanyzót is felavattuk😉
2020. dec. 23. 00:26
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
igen
2020. dec. 23. 03:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 nagyon izgató amit írtâl 😍 22/F
2020. dec. 23. 06:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 2-es sztorija igaz, lassan én is elkezdek kondiba járni :D
2020. dec. 23. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lányként inkább zavarba ejtő helyzeteim voltak, de abból sem sok.

Pl az öltözői padnál úgy állt meg előttem egy idősebb telefonáló lány, hogy kb centikre volt a feneke a fejemtől. Amikor arrébb ültem, akkor megint. Vagy amikor a tusolóban zuhany közben rám mosolyognak többször. Ha sokan vannak az viszonylag gyakori, hogy úgy mennek el mögöttem, hogy a mellük a hátamhoz ér. nem nagy dolgok, de néha nem tudom hová tenni ezeket.

2020. dec. 23. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Edzeni járok oda. És nagyon remélem hogy nem dugnak ott ahol átöltözöm. Meleg létemre nem vagyok kíváncsi ismeretlen odadzáradt seprmájára ahová a cuccom rakom
2020. dec. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!