Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány a passzív biszex srácokat miért tekinti gyakorlatilag melegnek akkor is, ha a srác érzelmileg kizárólag a nőkhöz vonzódik?
Figyelt kérdés
Lányok, miért?2020. dec. 13. 21:52
11/16 A kérdező kommentje:
Remélem a biszex lányokról is így gondolkodsz.
2021. szept. 7. 08:38
12/16 anonim válasza:
Ha a 10-est kèrdezted.... Igen, ugyan így. Annyi különbsèggel ,hogy àltalàban egy nö jobban ragaszkodik ,de a biszex ne akarjon hetero kapcsolatot. Egyik vàlaszom sem sèrtegetès vagy cseszegetès rèszemröl. Egy hetero kapcsolat az sokkal komolyabb mint egy meleg vagy biszex kapcsolat. Ha egy biszex akar hetero kapcsolatban lètezni minden hozadèkàval együtt a màsik nemet örökre ki kell iktatnia. Erre kèpes egy bi? Lehet ,hogy ennek az okàt nem èrtik sokan ,de ez van. Ezek tènyek.
13/16 anonim válasza:
Ezek nem tények, hanem a te véleményed, ami hülyeség.
Biszex vagyok, te persze te jobban tudod mit érzek mint én.
14/16 anonim válasza:
Hàt, sajnàlom ha megsèrtödtèl ,de ezek tènyek nem a vèlemènyem. De nyugodtan harcolj a realitàsok ellen.
15/16 anonim válasza:
Nem sértődtem meg. Viccesnek találom hogy heteróként azt hiszed jobban tudod nálam milyenek a biszexek.
16/16 anonim válasza:
Mert meleg dolgokat muvel????!!! Talan ezert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!