Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan elégíts ki egy nőt, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan elégíts ki egy nőt, ha te is nő vagy? 25/L

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Eddig csak férfiakkall voltam szexuálisan, de egy ideje találkozgatok egy lánnyal (nővel). Csókolózunk, simogatjuk egymást, de úgy érzem, nem tudom, hogyan tudnám kielégíteni.

Honnan tudom, hogy az orál, amit csinálok, az jó? Mert persze, sóhajtozik, de tudom az én szemszögömből, hogy a sóhajt egy-egy inger is kiválthatja, nem feltétlenül az élvezet jele.

Nem szeretnék pronóból sem tanulni.

Ti hogyan csináljétok?

2020. dec. 13. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Légy természetes. Ehhez nem nagyon lehet mit írni, mert mindenkinek más az igénye. De ha megvan közöttetek a kémia - én hiszek benne -, akkor kábé minden automatikusan fog csúszni (no pun intended ;P).
2020. dec. 13. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha te is nő vagy, tudod hogy működik a női test.

No meg a szex legfőbb eleme a kommunikáció. Kérdezd meg tőle, mit szeret. Mondd neki, hogy vezesse a kezed.

2020. dec. 13. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
9%

Csinàld amit te is szeretnél.

Nagy a gyanúm hogy pasi vagy aki erre veri. Részleteket vársz? Verjed másra ne itt nézd húlyének az embert.

2020. dec. 13. 22:35
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 Nem, nem vagyok pasi.

Könnyű azt mondani, hogy csináljam, amit én is szeretek. Másképp érezni "belülről", mint "kívülről".

Nem feltétlenül részleteket várok, de példának okáért, annó, amikor elkezdtem a szexuális életem, utána néztem, hogyan kell jól orálisan kielégíteni egy férfit. Konkrét trükkök voltak leírva: figyeljek a makkra, így-vagy úgy tartsam a kezem, szorítsam az ajkaimat a farokra, használjam a nyálat sikosító gyanánt stbstb. Ezzel ellentétben, arról, hogyan elégítsek ki egy nőt, sokkal kevesebb a cikk, azokból is nagyjából két kategória: 1. "Érezd, figyeld a mozgását" semmit mondó cikkek, amelyek nem jönnek konkrétummal vagy 2. "Csókold a klitoriszt, majd ha nedves, tedd be a farkad vagy dugd meg nyelvvel", ami nálam nem túl lehetséges (a nyelvdugás kivételével, de azt olyan furinak találom - ugyanúgy megy, mint a rendes szex?).

S ezért is gondoltam, hogy rákérdezik igazi emberek véleményére, hátha kapok valami konkrétumot.

2020. dec. 13. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nezz lezbi szexet
2020. dec. 14. 08:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!