Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti élőben, testközelből láttatok már srácokat szexelni egymással?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor csak néztétek vagy masztiztatok is közben?2020. dec. 9. 10:37
11/17 anonim válasza:
Lehet a kérdező elhiszi a válaszokat de én nem
12/17 anonim válasza:
Az életben ilyesmi nagyon ritkán adódik. Nekem is csak egy sráccal volt. (előző vok)
13/17 anonim válasza:
Leszavazók is biszex férfiak. Amit meg elakarnak hinni azt meg felszavazzák. Érdekelne a valóságban hányan találkoztak ilyen lányokkal, mert én még egyel sem.
14/17 Bacardiboykvar válasza:
Annyit tudok hozzá szólni, hogy pedig van ilyen nő, akit ez izgat, az igaz, hogy véleményem szerint is kevés. Nekem volt egyszer szerencsém bi hármasban lenni, de a hölgy nem nézte, hanem aktívan részt vett benne. Igaz, hogy köztünk pasik között csak orális dolgok mentek. Azóta is ilyen hölgyet keresek páromnak, aki ezt izgatónak találja. 45 éves bi pasi
15/17 sandrisbp válasza:
Én biszex pasi vagyok, és elég sok olyan nővel találkoztam már, akit ez izgatott, és szerette nézni - persze azt is elvárta a legtöbbjük, hogy ő se maradjon ki a jóból. De sok olyan nőről is tudok, aki a komoly pasija vagy férje esetében nem tudja ez tolerálni, és ha tudja is, hogy a pasiját érdeklik a pasik is, nem akarja ezt elfogadni, vagy ha el is fogadja, nem akarja nézni.
16/17 anonim válasza:
Nekem lakótársam volt ilyen, miután megtudta, hogy tetszenek a pasik(lebuktam :D párjával összeveszett nem aludt nála mégsem, nálam meg egy srác igen, konkrétan babydollban lovagoltam a srácon erre jött haza) persze eléggé ledöbbent és beszaladt a szobájába, utána kicsit fura volt a hangulat, de elkezdtünk később beszélgetni róla és bevalotta, hogy tetszett neki a látvány, szakított a sráccal utána együtt pasiztunk, csináltuk 3-ba utána 4st is próbáltuk 2 pasival, felváltva... Minket.
De imádta, ha sminkelhet, meg állandóan ruhákat adott... Élvezte a dolgot.
31/f crossdresser
17/17 A kérdező kommentje:
Ez irigylésre méltó sztori, sosem volt ilyen lány barátom. :)
2020. dec. 31. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!